Τέσσερα μετάλλια, ένα  χρυσό και τρία αργυρά, κατέκτησαν σε αγώνες ξιφασκίας δύο αδέλφια από το Χαϊδάρι, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων ξίφους ασκήσεως στην ξιφασκία. Πρόκειται για τον Γιώργο και Ελένη Μπάλλου.

Ο Γιώργος, που τελείωσε φέτος τη Β΄ Τάξη Λυκείου, κατέκτησε τις δεύτερες θέσεις στο ατομικό και το ομαδικό. 

Η Ελένη, που φέτος αποφοίτησε από το Γυμνάσιο, αναδείχθηκε πρώτη στο ομαδικό και δεύτερη στο ατομικό.

Ο Γιώργος και η Ελένη κατά τη φετινή χρονιά, ήταν μαθητές του 2ου  Γυμνασίου και 2ου Λυκείου Χαϊδαρίου, αντίστοιχα. Είναι παιδιά του καθηγητή φυσικής αγωγής – διευθυντή του 6ου Γυμνασίου Χαϊδαρίου, Στέλιου Μπάλλου. Τα δύο αδέλφια προπονούνται και αγωνίζονται με τον Αθλητικό Όμιλο Ξιφασκίας (Α.Ο.Ξ) Αιγάλεω. Προπονητής τους είναι ο διακεκριμένος αθλητής στην ξιφασκία, Νίκος Κοντοχριστόπουλος.

Οι αγώνες (για παιδιά ηλικίας 13-17 ετών) διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο 5-6 Ιουνίου στην αίθουσα ξιφασκίας του Ο.Α.Κ.Α. Σε ανακοίνωσή του το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο.Ξ. Αιγάλεω συνεχάρη όλους τους αθλητές-τριες που συμμετείχαν στους αγώνες για την προσπάθειά τους. Παράλληλα εξέφρασε τα συγχαρητήριά του σε όλα τα σωματεία και τους προπονητές τους, που συνετέλεσαν στην άψογη διεξαγωγή των αγώνων.