ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Δυο αδέλφια, 4 μετάλλια! Μεγάλη διάκριση για Χαϊδαριώτες αθλητές

Τέσσερα μετάλλια, ένα  χρυσό και τρία αργυρά, κατέκτησαν σε αγώνες ξιφασκίας δύο αδέλφια από το Χαϊδάρι, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων ξίφους ασκήσεως στην ξιφασκία. Πρόκειται για τον Γιώργο και Ελένη Μπάλλου.

Ο Γιώργος, που τελείωσε φέτος τη Β΄ Τάξη Λυκείου, κατέκτησε τις δεύτερες θέσεις στο ατομικό και το ομαδικό. 

Η Ελένη, που φέτος αποφοίτησε από το Γυμνάσιο, αναδείχθηκε πρώτη στο ομαδικό και δεύτερη στο ατομικό.

Ο Γιώργος και η Ελένη κατά τη φετινή χρονιά, ήταν μαθητές του 2ου  Γυμνασίου και 2ου Λυκείου Χαϊδαρίου, αντίστοιχα. Είναι παιδιά του καθηγητή φυσικής αγωγής – διευθυντή του 6ου Γυμνασίου Χαϊδαρίου, Στέλιου Μπάλλου. Τα δύο αδέλφια προπονούνται και αγωνίζονται με τον Αθλητικό Όμιλο Ξιφασκίας (Α.Ο.Ξ) Αιγάλεω. Προπονητής τους είναι ο διακεκριμένος αθλητής στην ξιφασκία, Νίκος Κοντοχριστόπουλος.

Οι αγώνες (για παιδιά ηλικίας 13-17 ετών) διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο 5-6 Ιουνίου στην αίθουσα ξιφασκίας του Ο.Α.Κ.Α. Σε ανακοίνωσή του το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο.Ξ. Αιγάλεω συνεχάρη όλους τους αθλητές-τριες που συμμετείχαν στους αγώνες για την προσπάθειά τους. Παράλληλα εξέφρασε τα συγχαρητήριά του σε όλα τα σωματεία και τους προπονητές τους, που συνετέλεσαν στην άψογη διεξαγωγή των αγώνων.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button