ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Διπλή μάχη: Νίκησε κορωνοϊό, ηττήθηκε από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη

Θλίψη σκεπάζει τη συνοικία της Αφαίας για την απώλεια συμπολίτη μας, που έδωσε και κέρδισε τη μάχη με τον κορωνοϊό, αλλά λύγισε στην ενδονοσοκομειακή λοίμωξη. Τη θλιβερή είδηση του θανάτου του, ανακοίνωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο της 30ής Δεκεμβρίου ο Μιχάλης Σελέκος. Για το θέμα αυτό το «Χαϊδάρι Σήμερα» επικοινώνησε με κατοίκους της Άνω Αφαίας, που διατηρούσαν για πολλά χρόνια φιλικές σχέσεις με τον εκλιπόντα.

Όπως μας ανέφεραν, ο αείμνηστος Β.Β. στα 69 του χρόνια έχαιρε άκρας υγείας. Τον περασμένο Νοέμβριο, είχε πάει μαζί με ένα φίλο του για κυνήγι στη Λίμνη Πλαστήρα, στην Καρδίτσα. Επιστρέφοντας οι δύο άνδρες παρουσίασαν χαμηλό πυρετό και πίστεψαν απλά ότι κρύωσαν. Οι μέρες περνούσαν και ο πυρετός ανέβαινε συνεχώς. Όταν η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε πολύ, μεταφέρθηκε επειγόντως με ασθενοφόρο στο Αττικό για νοσηλεία. Υποβλήθηκε σε τεστ κορωνοϊού που βγήκε θετικό. Εισήχθη άμεσα σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου και διασωληνώθηκε.

Βγήκε και ξαναμπήκε στην εντατική

Έδωσε τη μάχη του με τον ιό και μετά από περίπου μία εβδομάδα η κατάστασή του βελτιώθηκε. Το νέο τεστ βγήκε αρνητικό και η αισιοδοξία στους δικούς του ανθρώπους επανήλθε. Βγήκε από την εντατική και η νοσηλεία του συνεχίστηκε σε θάλαμο ασθενών. Στο διάστημα αυτό παρουσίασε πρόβλημα στα νεφρά. Έτσι ξαναμπήκε σε ΜΕΘ, όπου, με  την πάροδο κάποιων ημερών, άφησε την τελευταία του πνοή, στις 23 Δεκεμβρίου. Φίλοι και συγγενείς του λένε ότι προσβλήθηκε και κατέληξε από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη.

Ο άτυχος Β.Β. ήταν συνταξιούχος βιοτέχνης, παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Η κηδεία του τελέστηκε στο Νεκροταφείο Σχιστού σε στενό οικογενειακό κύκλο, λόγω των περιοριστικών μέτρων.  

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button