Από τον Δήμο Χαϊδαρίου λάβαμε απάντηση στην επιστολή αναγνώστη μας “Να βοηθούσε τη μάνα μου η “Βοήθεια στο Σπίτι”…”

Απάντηση σε δημοσίευμά σας για την προσωρινή αδυναμία εξυπηρέτησης από το «Βοήθεια στο Σπίτι»

Αγαπητοί κύριοι,

Σε επιστολή του προς το ειδησεογραφικό σας σάιτ «Χαϊδάρι Σήμερα», ο συμπολίτης μας Α.Δ. αναφέρεται σε πρόβλημα που παρουσιάστηκε με τον εμβολιασμό της μητέρας του από την υπηρεσία «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου μας. Θεωρούμε υποχρέωση μας να ενημερώσουμε εσάς και τους αναγνώστες σας για τα ακριβή γεγονότα.

Ο  εβδομαδιαίος εμβολιασμός για το θέμα υγείας που αντιμετωπίζει η μητέρα του αναγνώστη σας ξεκίνησε κανονικά από την αρμόδια νοσηλεύτρια, μόλις έγινε το σχετικό αίτημα προς το «Βοήθεια στο Σπίτι».  Το πρόβλημα  στην εξυπηρέτηση δημιουργήθηκε όταν η νοσηλεύτρια χρειάστηκε να μεταφερθεί προσωρινά στο Αθλητικό Κέντρο του Δήμου, για να αναπληρώσει συνάδελφο της που απουσίασε λόγω ασθενείας. 

Η κ. Δ. ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε το πρόβλημα  ότι αυτό είναι προσωρινό και σύντομα θα ξαναρχίσει η εξυπηρέτησή της από το «Βοήθεια στο Σπίτι».  Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου  είχε στη συνέχεια και νέα επικοινωνία με την οικογένεια, από όπου πληροφορηθήκαμε  ότι η κ. Δ.  απουσιάζει προσωρινά από την κατοικία της. Ο εβδομαδιαίος εμβολιασμός της θα επαναληφθεί από την νοσηλεύτρια του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι»  μόλις η συμπολίτης μας  επιστρέψει στην κατοικία της.