ΕΙΔΗΣΕΙΣΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Διάσταση απόψεων Ντηνιακού – Μπέλλα για τα γήπεδα τένις

Ο Δήμος Χαϊδαρίου ανακοίνωσε το πρόγραμμα κατανομής των μπλε γηπέδων τένις μεταξύ του κοινού και του ΑΟΑ Χαϊδαρίου. Η είδηση όμως είναι ότι η αρμόδια αντιδήμαρχος Ελένη Μπέλλα καταγράφει τη διαφωνία της με ξεχωριστή ανακοίνωση.

Χαρακτηρίζει μεν την εξέλιξη αυτή σαν “πρώτο βήμα”, αλλά σημειώνει “θα πρέπει να υπάρξουν ακόμη πολλές λειτουργικές βελτιώσεις στον προγραμματισμό και έχω ήδη καταθέσει σχετικές προτάσεις προς τον Δήμαρχο”. Η κ. Μπέλλα ζητάει “παραχώρηση ωρών για το κοινό στην απογευματινή ζώνη τις καθημερινές, δεδομένου ότι τις πρωινές ώρες οι περισσότεροι εργάζονται και τα παιδιά είναι στο σχολείο”.

Την ίδια εκτίμηση έκαναν και πολίτες στη σελίδα του Δήμου στο fb.

Από την άλλη, η διοίκηση του ΑΟΑ Χαϊδαρίου ζητά “νόμιμες διαδικασίες και έγγραφες εξασφαλίσεις”. Πιο συγκεκριμένα, κατά την άποψη του Συλλόγου απαιτείται απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και σχέδιο σύμβασης (παραχώρηση, χρησιδάνειο, μίσθωση).

Πιο αναλυτικά:

Πρόγραμμα διάθεσης από τον Δήμο Χαϊδαρίου της χρήσης των «μπλε» γηπέδων τένις

Ενημερώνουμε ότι το πρόγραμμα  διάθεσης από τον Δήμο Χαϊδαρίου της χρήσης των γηπέδων τένις Β1, Β2, Β3 (μπλε γηπέδων)  διαμορφώνεται ως εξής:

Τις καθημερινές: 08:00 – 15:00 χρήση των γηπέδων από τον Δήμο Χαϊδαρίου για το  κοινό

15:00 -21:00 χρήση των γηπέδων από τον Α.Ο.Α. Χαϊδαρίου

Το Σάββατο: 08:00 -14:00 & 17:00 – 21:00  χρήση των γηπέδων από τον Α.Ο.Α. Χαϊδαρίου                

14:00 – 17:00 χρήση των γηπέδων από τον Δήμο Χαϊδαρίου για το κοινό.

Την Κυριακή: 08:00 – 21:00  χρήση των γηπέδων από τον Δήμο Χαϊδαρίου για το κοινό.

Όταν αρθεί ο περιορισμός  της  κυκλοφορίας των πολιτών λόγω της πανδημίας, θα υπάρξει νέα ενημέρωση για τη διάθεση της  χρήσης των γηπέδων μετά τις 21:00.

Για την χρήση από το κοινό τα γήπεδα κλείνονται  από τη γραμματεία τένις του Δήμου Χαϊδαρίου, στα τηλέφωνα 210 5823021 και 6936759404

Η ανακοίνωση της αντιδημάρχου Αθλητισμού Ελένης Μπέλλα

Διάσταση απόψεων Ντηνιακού - Μπέλλα για τα γήπεδα τένις 3

Το πρώτο βήμα έγινε! Μετά από πολλά χρόνια, όλοι οι πολίτες πλέον έχουν την δυνατότητα πρόσβασης σε γήπεδα που μέχρι πρότινος δεν ήταν εφικτό. Ωστόσο θα πρέπει να υπάρξουν ακόμη πολλές λειτουργικές βελτιώσεις στον προγραμματισμό και έχω ήδη καταθέσει σχετικές προτάσεις προς τον Δήμαρχο:

1. Για την παραχώρηση ωρών για το κοινό στην απογευματινή ζώνη τις καθημερινές, δεδομένου ότι τις πρωινές ώρες οι περισσότεροι εργάζονται και τα παιδιά είναι στο σχολείο.

2. Για την αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας κλεισίματος των ραντεβού, με γνώμονα την διαφάνεια και την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των πολιτών. Το δικό μας τρίπτυχο είναι: ΠΟΛΙΤΕΣ- ΣΥΛΛΟΓΟΙ- ΔΗΜΟΣ Ενωμένοι προς όφελος όλων!

Η ανακοίνωση του ΑΟΑ Χαϊδαρίου

Διάσταση απόψεων Ντηνιακού - Μπέλλα για τα γήπεδα τένις 5

«Η απάντησή μας στο νέο τελεσίγραφο του Δήμου. Ζητάμε τα αυτονόητα: Νόμιμες διαδικασίες και έγγραφες εξασφαλίσεις»

Μετά από 12 έτη νόμιμης, αδιάλειπτης και ανεμπόδιστης χρήσης των μπλε γηπέδων από τον Σύλλογό μας, προφορικές εξαγγελίες και «ενημερώσεις» τέτοιας μορφής δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές, καθώς δεν δημιουργούν κανενός είδους εξασφάλιση για το μέλλον των αθλητικών μας τμημάτων.

Αναμένουμε από την πλευρά του Δήμου (και εφόσον, ασφαλώς, νομιμοποιείται να προβεί στα παρακάτω, κάτι το οποίο εξακολουθεί να αρνείται να μας γνωστοποιήσει) απόφαση του Δημοτικού σας Συμβουλίου και σχέδιο σύμβασης (παραχώρηση, χρησιδάνειο, μίσθωση) που θα έχει συνταχθεί από τους νομικούς σας συμβούλους και θα τύχει επεξεργασίας από τους δικούς μας. Αυτό θα πρέπει να καθορίζει, μεταξύ άλλων, συγκεκριμένα χρονικά πλαίσια για τα όσα εξαγγέλλετε, ώστε να είμαστε εξασφαλισμένοι ότι δεν θα επανέλθετε σε λίγο καιρό να μας ανακοινώσετε και να «επιβάλετε» άλλα, όπως συνέβη στην περίπτωση του γηπέδου Γ, όπου τελικώς τα 70 παιδιά του προαγωνιστικού τμήματος «αποπέμφθηκαν» (αφού δεν μας δίνατε ώρες), με την γνωστή σε όλους κατάληξη του γηπέδου.

Αναμένουμε τις ενέργειές σας για μία οριστική, ασφαλή και νομικά ορθή λύση στο πρόβλημα.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button