ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Δάσος: Σύρραξη για τα σκουπίδια – Τραυματισμός και συλλήψεις!

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Πέμπτης 25 Μαρτίου, όταν τέσσερα αδέλφια μιας οικογένειας από το Δάσος έβγαλαν στο δρόμο παλιά έπιπλα από το σπίτι τους. Την ώρα εκείνη ένας γείτονας βγήκε από το σπίτι του και τους έκανε παρατήρηση. Λόγο στο λόγο, άρχισαν οι βρισιές. Μετά ήρθαν στα χέρια. Μάλιστα ένας από τους τέσσερις φέρεται να τον χτύπησε με σιδηρολοστό! Αιμόφυρτος ο 66χρονος μεταφέρθηκε στο Αττικό και το ίδιο βράδυ υποβλήθηκε σε συρραφές θλαστικών τραυμάτων.

Τι υποστηρίζουν οι κατηγορούμενοι

Τα τέσσερα αδέλφια συνελήφθησαν άμεσα από άνδρες του Α.Τ. Χαϊδαρίου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία. Αντιμετωπίζουν όλοι τους τις εξής κατηγορίες: επικίνδυνες σωματικές βλάβες, εξύβριση και παράβαση του νόμου περί όπλων. Σήμερα Παρασκευή 26 Μαρτίου, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα.

Από την πλευρά τους οι τέσσερις κατηγορούμενοι, σύμφωνα με πληροφορίες μας, υποστήριξαν στις καταθέσεις τους πως ο 66χρονος τους πέταξε ένα συρτάρι από τα έπιπλα που είχαν βγάλει στο δρόμο. Ακόμη, ότι είχαν ήδη ειδοποιήσει τον Δήμο να πάρει τα ογκώδη απόβλητα.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button