ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Δάσος: Καρτέρι ληστών σε επιχειρηματία κάτω από το σπίτι του – Επέμβαση αγριεμένων πολιτών

Το δρομολόγιο επιχειρηματία μετά τη δουλειά του ήταν γνωστό στους κακοποιούς, που του έστησαν ενέδρα έξω από το σπίτι του για να του πάρουν την είσπραξη. Αλλά ο εγκληματικός σχεδιασμός τους δεν περιλάμβανε την αντίδραση οργισμένων πολιτών…

Ξημερώματα του Σαββάτου 27 Αυγούστου ο επιχειρηματίας επέστρεφε στο σπίτι του, στο δυτικό Δάσος. Εκεί τον περίμεναν κρυμμένοι δύο κακοποιοί, οι οποίοι του ρίχτηκαν και στην πρώτη του αντίδραση άρχισαν να τον χτυπούν. Οι φωνές του θύματος ξεσήκωσαν τους περιοίκους και κάποιοι όρμησαν εναντίον των ληστών (σύμφωνα με πληροφορίες μας ήταν από γάμο σε κοντινό σπίτι).

Άρχισε ένα ξέφρενο κυνηγητό καθώς οι αιφνιδιασμένοι κακοποιοί προσπάθησαν να διαφύγουν με τα πόδια. Οι διώκτες τους τους ακολούθησαν στην οδό Μάνης και οι ληστές μπήκαν στην πιλοτή πολυκατοικίας και από εκεί σε διπλανό ακάλυπτο χώρο. Κατάφεραν να πιάσουν τον ένα, αλβανικής καταγωγής, και μετά από σύντομη πάλη τον ακινητοποίησαν.

Ταυτόχρονα έφτασαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που του πέρασαν χειροπέδες. Ο άλλος χάθηκε μέσα στη νύχτα.

Μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Χαϊδαρίου και σήμερα πέρασε από Αυτόφωρο, αλλά το δικαστήριο αναβλήθηκε για αύριο και μέχρι τότε κρατείται. Αναζητείται ο συνεργός του.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συλληφθείς ήταν στο παρελθόν υπάλληλος του θύματος και γνώριζε τη “ρουτίνα” του.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button