ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΛΛΑΔΑ

Δ. Λιγνάδης: Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της νέας μήνυσης για βιασμό

Νέα μήνυση κατά του ηθοποιού Δημήτρη Λιγνάδη κατατέθηκε, την 1η Μαρτίου, από έναν ενήλικα άνδρα ο οποίος υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα βιασμού μέσα στο σπίτι του ηθοποιού το 2018. Πρόκειται για πρόσωπο που δεν έχει σχέση με το χώρο της υποκριτικής και ισχυρίζεται ότι γνωρίστηκε με τον ηθοποιό το Νοέμβριο του 2018 στην οδό Μαντζώνος στο Μεταξουργείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του dikastikoreportaz.gr, η γνωριμία με τον ηθοποιό πραγματοποιήθηκε μπροστά από το 51ο Δημοτικό σχολείο. Εκείνη την ημέρα ο Λιγνάδης, σύμφωνα με τον μηνυτή Δ.Μ., τον κάλεσε στο σπίτι του όπου παρήγγειλε ναρκωτικά (χασίς). “Μου είπε ότι θεωρούσε τον εαυτό του ως τον μεγαλύτερο ηθοποιό και σκηνοθέτη της εποχής, αναφέροντάς μου διάφορες θεατρικές παραστάσεις, στις οποίες είχε συμμετάσχει… Επίσης ότι έχει πολύ μεγάλες και ισχυρές γνωριμίες στο χώρο της πολιτικής και στον χώρο της τέχνης…”. Ο μηνυτής ισχυρίζεται ότι ο Λιγνάδης αυτοχαρακτηρίστηκε ως “ο βασιλιάς της σκηνής”, ενώ υποστηρίζει ότι τον κάλεσε την επόμενη Τετάρτη το μεσημέρι και πάλι στο σπίτι του.

Η νέα καταγγελία για βιασμό

Σύμφωνα με το dikastikoreportaz.gr, στην συγκλονιστική εξιστόρηση του περιστατικού του στη μήνυση, αναφέρει ότι ο ηθοποιός, στη νέα συνάντηση, του προσέφερε ουίσκι και χασίς με αποτέλεσμα εκείνος να χάσει τις αισθήσεις του. Όταν ξύπνησε αναφέρει πως διαπίστωσε ότι είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά όχι μόνο από τον ηθοποιό αλλά και από ερωτικό βοήθημα. Ακολούθησε, όπως αφηγείται έντονο επεισόδιο, με τον Λιγνάδη να τον απειλεί ότι εάν τολμήσει να φωνάξει την αστυνομία τότε εκείνος θα ισχυριστεί ότι αποπειράθηκε να τον ληστέψει και ότι θα τον κλείσει φυλακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συγκεκριμένη, νέα μήνυση, θα συσχετισθεί με τη δικογραφία που έχει στα χέρια της η 19η τακτική ανακρίτρια. Την ίδια στιγμή όπως έχει αποκαλύψει το dikastikoreportaz.gr στην δικαστική λειτουργό αναμένεται να προσέλθουν να καταθέσουν δυο ακόμη θύματα, τα οποία φέρονται να βιάστηκαν το 2015, αλλά και 8 συνολικά μάρτυρες.about:blank

Αυτοψία στο σπίτι του Λιγνάδη

Την ίδια στιγμή οι δικαστικές Αρχές περιμένουν τα πορίσματα της Αστυνομίας σχετικά με τα ευρήματα που κατάσχεσαν εχτές από την έρευνα στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη, του αδελφού του Γιάννη, σε μηχανή και αυτοκίνητο. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το τι θα βρεθεί στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του ηθοποιού καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες υπήρχε πορνογραφικό υλικό με πρωταγωνιστές ανήλικα και έναν μεσήλικα άνδρα.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button