ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαμός με Τάσο Χαλκιά – Ιωάννα Μαλέσκου: “Πάει πολύ αυτό ρε κοριτσάκι μου”

Τάσος Χαλκιάς και Ιωάννα Μαλέσκου ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση στο πλατό του «Love It» την Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου. Ο Χαϊδαριώτης ηθοποιός εκνευρίστηκε, καθώς δεν βγήκε on air την ώρα που είχε συμφωνήσει με την ομάδα της εκπομπής.

Έτσι, όταν άρχισε να συζητά με την οικοδέσποινα της εκπομπής, δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του και τη δυσαρέσκειά του, καθώς -όπως υποστήριξε ο Τάσος Χαλκιάς- με τον περιορισμένο τηλεοπτικό χρόνο που είχε στη διάθεσή του, λόγω της καθυστέρησης δεν θα προλάβαινε να πει όσα ήθελε. Από την πλευρά της, η Ιωάννα Μαλέσκου ήρθε σε αμηχανία, αδυνατώντας να ηρεμήσει τον καλεσμένο της.

Δείτε το βίντεο:


«Είναι πάρα πολύ μικρός ο χρόνος για να κάνουμε τις κουβέντες που θες. Δεν θα προλάβω να πω ούτε που παίζω. Όλες αυτές οι κουβέντες δεν έχουν μονολεκτική απάντηση. Να κάνουμε μία εκπομπή δύο ώρες να στα πω. Στα πέντε λεπτά που έχουμε δεν προλαβαίνω», είπε ο Τάσος Χαλκιάς, με την Ιωάννα Μαλέσκου να διερωτάται «Έχουμε 5 λεπτά μόνο;».

Τ.Χ.:Ο χρόνος για μένα είναι πολύ σημαντικός, για σένα κούκλα μου ακόμα έχει πράμα.

Ι.Μ.:Το όνομά μου είναι Ιωάννα και σας ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό.

Τ.Χ.:Δεν παύει να είσαι κούκλα επειδή σε λένε Ιωάννα.

Ι.Μ.:Σας ευχαριστώ πολύ, αλλά είναι υποκειμενικό το τι είναι ωραίο και τι όχι.

Τ.Χ.:Ήταν να βγούμε στις 12:30 στον αέρα, έτσι μου είπαν. Οπότε είπα ότι έχω χρόνο να πω και για τη δουλειά μου και ό,τι θέλουν να με ρωτήσουν. Εμένα μου δημιουργεί έναν εκνευρισμό, ο οποίος δεν με αφήνει ήσυχο για να μιλήσουμε ήσυχα.

Ι.Μ.:Λυπάμαι πολύ αν σας αφήσαμε να περιμένετε.

Τ.Χ.:Δεν έχει καμία σχέση ματάκια μου, συγγνώμη, Ιωάννα μου, αν λυπάσαι. Είσαι και παρεξηγιάρα.

Ι.Μ.:Όχι, νομίζω εσείς είστε πιο εύθικτος και το σέβομαι. Μάλλον έχετε πληγωθεί από ανθρώπους.

Τ.Χ.:Τα συμπεράσματά σου είναι λάθος.

Ι.Μ.:Αυθαίρετα συμπεράσματα πιστεύετε ότι έχω; Δώστε μου λαβή σε αυτά που σας ρωτάω.

Τ.Χ.:Δεν το δείχνεις μωρέ μωρό μου.

Ι.Μ.:Τι να πω; Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει αυτό.

Τ.Χ.:Είμαι πληγωμένος από το παρελθόν σε έναν άνθρωπο που τον έχεις μπροστά σου μόλις τρία λεπτά; Πολύ πάει ρε κοριτσάκι μου να μου τα λες αυτά.

Ι.Μ.:Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει αυτό, άνθρωπος να μου πει ότι δεν τον σέβομαι ή ότι δεν τον κάνω να αισθάνεται άνετα. Έχω πετάξει όλα τα θέματα για να σας συναντήσω.

Τ.Χ.:Μην το λες αυτό. Αν είχες πετάξει όλα τα θέματα θα βγαίναμε 12:30, στην ώρα μας.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button