ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Χαϊδάρι – Ζωντανή, ανοιχτή διαδικτυακή συζήτηση: «Αντιμετώπιση ενεργειακής φτώχειας, εξοικονόμηση ενέργειας και ο ρόλος των Δήμων»

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ: «Αντιμετώπιση ενεργειακής φτώχειας, εξοικονόμηση ενέργειας και ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α' Βαθμού». #LiveStreaming - Δευτέρα 24/1ου 7:00'.

Διαδικτυακή συζήτηση

Η Δημοτική Παράταξη και Δημοτική Κίνηση «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ», πραγματοποιεί διαδικτυακή συζήτηση με θέμα: ❝Αντιμετώπιση ενεργειακής φτώχειας, εξοικονόμηση ενέργειας και ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ Βαθμού❞.

Η μετάδοση της συζήτησης θα γίνει με Live Streaming στη σελίδα Facebook και το κανάλι youtube του Χαϊδάρι Σήμερα και στη σελίδα Facebook του Συνδυασμού «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ». Εκεί, μπορείτε να σχολιάζετε ή να θέτετε τα ερωτήματά σας γραπτώς.

Παρακολουθήστε τη συζήτηση από το κανάλι Youtube του Χαϊδάρι Σήμερα.

Εναλλακτικά, εφόσον επιθυμείτε να παρέμβετε στη συζήτηση με εικόνα και ήχο, μπορείτε να συνδεθείτε απευθείας στο Zoom meeting κάνοντας εγγραφή ΕΔΩ. Μετά την εγγραφή σας, θα λάβετε email με τον σύνδεσμο σύνδεσης την προκαθορισμένη ημέρα και ώρα. Εκεί, παρακολουθείτε τη συζήτηση και αξιοποιείτε τα εργαλεία με τα οποία έχετε τη δυνατότητα να παρέμβετε, π.χ. raise hand ή Q&A, και ο διαχειριστής θα πράξει αναλόγως.

Ειδικότερα, τα θέματα και οι αντίστοιχοι – αντίστοιχες ομιλητές και ομιλήτριες:

Τσολακίδης Βασίλης, βιοαρχιτέκτονας, σύμβουλος Στρατηγικού Σχεδιασμού για το Περιβάλλον, την Ενέργεια και το Κλίμα, πρώην Πρόεδρος του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΚΑΠΕ):
❝Το ενεργειακό αποτύπωμα Ελλάδας στο κλίμα, στο περιβάλλον, στην οικονομία, στην εθνική εξάρτηση και η ανάγκη ενεργειακής μετάβασης σε μια οικονομία κλιματικά ουδέτερη, κοινωνικά δίκαιη, εθνικής απεξάρτησης από τα εισαγόμενα ρυπογόνα ακριβά καύσιμα❞

Βαρλαμίτης Κώστας, πρώην Πρόεδρος του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων:
❝Δήμοι και ενεργειακή μετάβαση με αξιοποίηση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ). Καλές πρακτικές❞

Αλίς Κοροβέση, Γεν. Διευθύντρια ΙΝΖΕΒ, Αντιπρόεδρος Ενεργειακής Κοινότητας WEnCoop:
❝Αντιμετώπιση της Ενεργειακής Φτώχειας. Ο ρόλος και τα εργαλεία του έργου POWERPOOR❞

Μάγια Ανδρέου, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΕΜΠ, Πρόεδρος της Ενεργειακής Κοινότητας Αττικής, Συν-ιδρύτρια της Community Energy River:
❝Δυνατότητες από τη συμμετοχή πολιτών και επιχειρήσεων της τοπικής κοινωνίας σε μια Ενεργειακή Κοινότητα. Το παράδειγμα της Ενεργειακής Κοινότητας Αττικής. Παρουσίαση ενός ψηφιακού εργαλείου διερεύνησης για έργα Virtual Net Metering παραγωγής ενέργειας από Φωτοβολταϊκά πάρκα❞

Τον συντονισμό κάνει ο δημοτικός σύμβουλος της Παράταξης «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ», Δημήτρης Αλεξάκης.

Αναλυτικότερα για την εκδήλωση: https://bit.ly/3tx6kEu

___________
Το Live Streaming παρέχεται με την υποστήριξη της Streamia.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button