ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Χαϊδάρι: Υπερδιπλασιασμός νέων μελών για τον ΣΥΡΙΖΑ, μέχρι το μεσημέρι

Μεγάλη προσέλευση καταγράφεται από το πρωί στις τοπικές κάλπες για την ανάδειξη του Προέδρου και της νέας Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, καθώς σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8 το πρωί η ψηφοφορία στο εκλογικό τμήμα που έχει στηθεί στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου, όπου ψήφισαν και οι βουλευτές Δημήτρης Βίτσας και Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Μέχρι στιγμής οι νέες εγγραφές στο Χαϊδάρι, στις οποίες δίνεται ιδιαίτερη σημασία, είναι πάνω από 200, ενώ στο Αιγάλεω σχεδόν 300 και στην Αγία Βαρβάρα 130. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, σε πανελλήνιο επίπεδο εκτιμάται ότι λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, είχαν ψηφίσει 50.000, εκ των οποίων 20.000 είναι νέες εγγραφές. Έτσι, με βάση την μέχρι τώρα συμμετοχή, αναμένεται ότι ο τελικός αριθμός στις κάλπες θα είναι με βεβαιότητα εξαψήφιος, θα υπερβεί δηλαδή τα 100.000 μέλη.

Χαϊδάρι: Υπερδιπλασιασμός νέων μελών για τον ΣΥΡΙΖΑ, μέχρι το μεσημέρι 5
Ο Κώστας Κάβουρας με τον Αλέξη Τσίπρα σήμερα το πρωί στο εκλογικό κέντρο του Περιστερίου.

Στο “Χαϊδάρι Σήμερα” μίλησε ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Δυτικής Αθήνας και υποψήφιος για την Κεντρική Επιτροπή, κ. Κώστας Κάβουρας, ο οποίος “μεταφράζει” την τάση της κάλπης και μεταφέρει την ικανοποίηση των κομματικών στελεχών από τη συμμετοχή. Εστιάζει στον διπλασιασμό του αριθμού νέων μελών στη Δυτική Αθήνα, ο οποίος ήταν ένας από τους στόχους της διαδικασίας, αλλά έχει ήδη επιτευχθεί μετά από λίγες ώρες που λειτουργούν τα εκλογικά κέντρα, ενώ αυτά τα είναι ανοιχτά μέχρι τις 8.00 μμ.

Πιο συγκεκριμένα, μας είπε: “Βλέπουμε σε εξέλιξη μια ισχυρή δυναμική. Μας δίνει ικανοποίηση η συμμετοχή εργαζόμενου κόσμου και νεολαίας στις συνοικίες της Δυτικής Αθήνας. Υπάρχει ασταμάτητη ροή, που ξεπερνά κάθε προσδοκία. Μέχρι τώρα, μετά από λίγες ώρες εξέλιξης της ψηφοφορίας, έχει ήδη πιαστεί ο στόχος του διπλασιασμού των μελών και εκτιμούμε ότι θα ξεπεραστεί κατά πολύ η προσδοκία μας.”

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button