Πρωτοφανής περίπτωση εισβολής αλλοδαπού σε σπίτι, “για γέλια και για κλάματα”. Το περιστατικό που θα διηγηθούμε συνέβη λίγο μετά τις δύο το πρωί της Τετάρτης 2 Σεπτεμβρίου, στην περιοχή των Κουνελίων.

Είδε το φως του λουτρού αναμμένο και άκουσε τα νερά να τρέχουν, όταν επέστρεψε στο σπίτι της. Η 25χρονη ένοικος προς στιγμήν ανησύχησε μήπως ξέχασε ανοικτούς τους διακόπτες και έτρεξε να δει τι συμβαίνει. Ούτε στην πιο τρελή σφαίρα φαντασίας δεν θα μπορούσε να χωρέσει αυτό που αντίκρισε στο μπάνιο της…

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ένας 29χρονος Πακιστανός είχε μπει από ανοικτό παράθυρο και -από όλες τις επιλογές που είχε στη διάθεσή του στο ανυπεράσπιστο σπίτι- επέλεξε την… μπανιέρα. Όταν αντίκρισε την κοπέλα δεν της επιτέθηκε και δεν το έβαλε στα πόδια, άλλα συνέχιζε σαν να μην τρέχει τίποτα το λουτρό του. Η εμβρόντητη 25χρονη κάλεσε αμέσως την Αστυνομία.

«Είναι το σπίτι του αδελφού μου»

Στο σημείο έφτασαν αμέσως άνδρες του Α.Τ. Χαϊδαρίου. Όχι μόνο τον βρήκαν στη μπανιέρα, αλλά ο “λουόμενος” ζήτησε από τους αστυνομικούς να τον αφήσουν να τελειώσει τη δουλειά του… Υποστήριξε πως είναι το σπίτι του αδελφού του και πως πήγε για την προσωπική του υγιεινή.

Ο 29χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, με μοναδική κατηγορία της διατάραξης οικιακής ειρήνης, αφού δεν τεκμηριώθηκε σκοπός κλοπής. Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.