ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Χαϊδάρι: Βίντεο από το φλεγόμενο αυτοκίνητο στην Αγίου Γεωργίου

Το περιστατικό του εμπρησμού (;) αυτοκινήτου στον Άη Γιώργη σήκωσε στο πόδι τη γειτονιά στις 4 τα ξημερώματα. Όπως γράψαμε, η άμεση επέμαση της Πυροσβεστικής απέτρεψε τα χειρότερα για κοντινά αυτοκίνητα και σπίτια.

Περίοικος μάς έστειλε οπτικό υλικό από το φλεγόμενο παλιό hyundai, που καταστράφηκε ολοκληρωτικά και μπορείτε να δείτε πιο κάτω.

Το μπιτόνι που βρέθηκε πεγαγμένο εκεί δίπλα και το γεγονός ότι το αυτοκίνητο δεν ανήκε σε κάτοικο της περιοχής, όπως μας είπε μια γυναίκα που κατοικεί εκεί, μάλλον παραπέμπουν σε εμπρησμό.

Η ίδια κυρία μας είπε ότι τέτοια περιστατικά έχουν ξανασυμβεί. Μια πιθανή περίπτωση είναι ότι ατο όχημα ήταν κλεμμένο και χρησιμοποιήθηκε για κάποια εγκληματική ενέργεια, πχ κλοπή, και οι δράστες έκαναν μια μικρή παράκαμψη από τη Λ. Αθηνών, το παράτησαν και το έκαψαν για να μην βερθούν αποτυπώματά τους.

Έρευνες  για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργούνται από το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής. Θα παρακολουθήσουμε την υπόθεση και μόλις υπάρξουν νεότερα θα επανέλθουμε.

 

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button