ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Χαϊδάρι: Σοβαρός τραυματισμός συνεπιβάτη κλεμμένης μηχανής

Ένα σήμα για έλεγχο επιβαινόντων μηχανής στην Λ. Αθηνών οδήγησε σε καταδίωξη μέσα στο Χαϊδάρι. Τελικά και ενώ διέφυγαν προσωρινά, συνέβη τροχαίο στη Λ. Σχιστού με σοβαρό τραυματισμό του συνεπιβάτη που εγχειρίστηκε στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.

Άνδρες της Άμεσης Δράσης έκαναν σήμα να σταματήσει σε μια μοτοσικλέτα στη συμβολή της Λεωφόρου Αθηνών και της Γ. Παπανδρέου λίγο μετά τις 3 το πρωί της Κυριακής 24 Μαΐου. Ο οδηγός της όμως αντί να σταματήσει ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα. Η μηχανή μεγάλου κυβισμού άρχισε να τρέχει στις οδούς Παπανδρέου, Πλάτωνος, Πύλου, Λεωφόρο Αθηνών και Σπάρτης, όπου και χάθηκαν προσωρινά τα ίχνη της. Παρά τα ηχητικά σήματα ο οδηγός της δεν συμμορφώθηκε στις εντολές των αστυνομικών.

Τελικά η μοτοσικλέτα εντοπίστηκε πεσμένη στην άσφαλτο, σε σημείο της Λεωφόρου Σχιστού. Δίπλα της βρέθηκε βαριά τραυματισμένος ο ένας από τους δύο επιβαίνοντες.

Όπως εξακριβώθηκε, το συγκεκριμένο όχημα είχε κλαπεί τον προηγούμενο Νοέμβριο από το Ίλιον, ενώ η πινακίδα που έφερε ήταν πλαστή. 

Ο δράστης διακομίστηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Έχει υποστεί σοβαρά κατάγματα στο αριστερό του πόδι και στο άνω μοιραίο. Λόγω της κατάστασής του δεν μπόρεσε να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Χαϊδαρίου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για κλοπή, απείθεια και πλαστογραφία. Με προφορική εντολή Εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης του. Ο συνεργός του καταζητείται. Παράλληλα ο κάτοχος της μηχανής ειδοποιήθηκε για την ανεύρεση της και ήρθε να την παραλάβει.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button