ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Χαϊδάρι: Πολίτης καταδίωξε τσαντάκια, που είχε πετάξει ηλικιωμένη στο έδαφος!

Όταν η ηλικιωμένη Χαϊδαριώτισσα βγήκε πρωί πρωί από το σπίτι της για να πάει σε ιατρικό κέντρο, δεν μπορούσε να φανταστεί την περιπέτεια που την περίμενε. Αλλά και ο συμπολίτης, που όλα έγιναν μπροστά στα μάτια του, δεν θέλησε να μείνει απαθής και πέτυχε να ματαιώσει τα σχέδια του καοποιού.

Η ώρα ήταν γύρω στις 7 πρωί της Δευτέρας 22 Ιουνίου, όταν, ενώ μια 70χρονη Χαϊδαριώτισα κατευθυνόταν με τα πόδια σε ιατρικό κέντρο για εξετάσεις, την πλησίασε από πίσω ένα δίκυκλο. Ο άγνωστος άγνωστος άνδρας που το οδηγούσε της άρπαξε με τη βία την τσάντα και έριξε τη γυναίκα στο έδαφος. Εκείνη άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια. Για καλή της τύχη, παρά την πτώση δεν τραυματίστηκε.

Τον κυνήγησε πολίτης

Διερχόμενος μοτοσικλετιστής, που είδε από μακριά το περιστατικό, αποφάσισε να καταδιώξει τον δράστη. Μετά από κυνηγητό εκατοντάδων μέτρων, ο κλέφτης κρύφτηκε σε κάποιο αδιέξοδο και παράτησε το μηχανάκι μαζί με την τσάντα της ηλικιωμένης. Διέφυγε πεζός προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή του Ελαιώνα και η γυναίκα το κατήγγειλε στην Αστυνομία. Όπως εξακριβώθηκε, το μηχανάκι είχε κλαπεί από τον Πειραιά. Όταν οι αστυνομικοί παρέδωσαν την τσάντα στο θύμα, διαπίστωσε πως δεν έλειπε από μέσα απολύτως τίποτα.

Προανάκριση για το συμβάν διεξάγει το Τμήμα Ασφάλειας Χαϊδαρίου. Ο ιδιοκτήτης του δικύκλου ειδοποιήθηκε για να το παραλάβει. Γείτονες που έγιναν μάρτυρες του περιστατικού εικάζουν ότι ο δράστης ήταν ηλικίας περίπου 60 ετών.

Ο θαραλλέος πολίτης κατάφερε να στριμώξει τον κακοποιό και να κάνει χαρούμενη και την γυναίκα και τον ιδιοκτήτη της μηχανής. Αναμένεται να καταθέσει σαν μάρτυρας.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button