Ο αναγνώστης μας Μ.Α. μας έστειλε οπτικό υλικό που παρουσιάζει καρέ καρέ την τακτική ενός κλέφτη που προσπάθησε να μπει σε σπίτι στη Γρηγορούσα, οδός 28ης Οκτωβρίου, χτες στις 7 μμ., 14/5 (το DVR δεν είχε ρυθμιστεί στη σωστή ώρα και δείχνει ότι έγινε το μεσημέρι).

Ο μπουκαδόρος, κατά πάσα πιθανότητα προσποιούμενος τον διανομέα φυλλαδίων, κάθισε για λίγο στο πλατύσκαλο, για να ελέγξει την κίνηση. Όταν βρήκε την ευκαιρία γύρισε, παραβίασε την εξώπορτα και μπήκε στην εσωτερική σκάλα.

Πρόκειται για το πατρικό σπίτι του κ. Μ.Α., όπου κατοικούν οι ηλικιωμένοι γονείς του. Για καλή τύχη, την ώρα που μπήκε ο κλέφτης βρισκόταν εκεί η σύζυγος του κ. Μ.Α., που άκουσε τον εισβολέα από τον 2ο όροφο, τρόμαξε και έβαλε τις φωνές. Αυτός, μόλις την άκουσε από το κλιμακοστάσιο, πήγε αρχικά να κρυφτεί στο ισόγειο, αλλά όταν άνοιξαν τα φώτα του κλιμακοστασίου άνοιξε γρήγορα την πόρτα και έφυγε.

“Δυστυχώς για άλλη μια φορά το πατρικό μου γίνεται στόχος μπουκαδόρων, πρέπει να είναι η 6η φορά !”, σημειώνει ο επιστολογράφος μας, τονίζοντας την ανάγκη περισσότερης αστυνόμευσης.