ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Χαϊδάρι: Ησυχία στις πλατείες – Αναζωπυρώθηκε η μάχη κατά του ιού

Σκηνές που θυμίζουν λίγο έως πολύ όσα είχαν προηγηθεί τους ανοιξιάτικους μήνες εξαιτίας του «lockdown» επέστρεψαν σε όλη την Αττική και το Χαϊδάρι, και θα ισχύουν για το επόμενο 15μερο (ευχόμαστε μόνο τόσο). Μια κίνηση που αποτελεί ύστατη προσπάθεια για να αποφευχθεί ένα νέο «lockdown» και να κερδηθεί το στοίχημα έναντι της καλπάζουσας αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού.

Οι άνδρες του Α.Τ. Χαϊδαρίου καθημερινά και σε όλη τη διάρκεια του 24ωρου κάνουν εντατικές περιπολίες και ελέγχους σε πλατείες και δημόσιους χώρους, όπου συγκεντρώνεται κυρίως νεολαία, με σκοπό την αποφυγή συγχρωτισμού. Σύμφωνα με έγκυρη αστυνομική πηγή, μέχρι σήμερα  δεν έχουν εντοπιστεί τέτοια φαινόμενα στην πόλη μας.

«Το Χαϊδάρι πειθαρχεί ξανά», μας ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως ο κόσμος βλέπει θετικά τις προσπάθειες των αστυνομικών με σκοπό την αποτροπή διασποράς του ιού. Οι έλεγχοι για την εφαρμογή των πρόσφατων μέτρων θα συνεχιστούν από το Α.Τ. Χαϊδαρίου με τους ίδιους εντατικούς ρυθμούς και τις επόμενες ημέρες.

Το ηχητικό μήνυμα που ακούγεται από τα περιπολικά είναι το ακόλουθο: «Δεν επιτρέπονται οι συναθροίσεις άνω των εννέα ατόμων, σε πλατείες, πάρκα και λοιπούς εξωτερικούς χώρους. Για την παράβαση προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο 150 ευρώ. Η απαγόρευση ισχύει έως και την Κυριακή 4 Οκτωβρίου. Ας κάνουμε όλοι υπομονή. Ακολουθείστε τις οδηγίες για να προστατεύσουμε την δημόσια υγεία».

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button