ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Χαϊδάρι: Δύο νήπια βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό

Τέσσερα νέα κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν στα μέσα της εβδομάδας που μας πέρασε σε δομές και υπηρεσίες του Δήμου Χαϊδαρίου. Δύο από αυτά επιβεβαιώθηκαν σε μικρά παιδιά και τα άλλα δύο σε εργαζομένους.

Πιο αναλυτικά τα κρούσματα εντοπίστηκαν:

  • Σε παιδάκι στον 6ο Βρεφονηπιακό Σταθμό
  • Σε ένα άλλο στο 1ο Νηπιαγωγείο
  • Σε υπάλληλο της Υπηρεσίας Πρασίνου
  • Σε τεχνίτη της Αυτεπιστασίας του Δήμου

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ενεργοποιήθηκαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ. Ο βρεφονηπιακός σταθμός και το νηπιαγωγείο απολυμάνθηκαν. Να σημειωθεί πως από την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου δεν λειτουργούν οι εκπαιδευτικές δομές στην Αττική.

Στην Υπηρεσία Πρασίνου ο εργαζόμενος που προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό, τέθηκε σε καραντίνα, μαζί με άλλους δύο συναδέλφους του, που είχαν υπηρεσιακή επαφή μαζί του. Σε καραντίνα τέθηκε και ο τεχνίτης της Αυτεπιστασίας, αλλά δεν  χρειάστηκε να μπουν άλλοι συνάδελφοι του, διότι εργαζόταν μόνος του.

Το «Χαϊδάρι Σήμερα» επικοινώνησε με τους αντιδημάρχους Ελένη Μπέλλα, Μάνο Πετούση, Γιάννη Κέντρη, Βασίλη Καρατζαφέρη καθώς επίσης και  με τον πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Βαγγέλη Ζεβόλη, που μας επιβεβαίωσαν τα παραπάνω περιστατικά κρουσμάτων.

Αναγνώστες μας, που μας ενημέρωσαν αρχικά για την ύπαρξη των κρουσμάτων, ρωτούν «γιατί δεν τα ανακοινώνει η δημοτική αρχή;». Η φημολογία είναι ο χειρότερος τρόπος να κυκλοφορούν τα νέα.  

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button