ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαϊδάρι: “Απανωτές διαρρήξεις από συμμορία που κρύβεται στο άλσος”

Ο κ. Μ.Κ. (τα πλήρη στοιχεία του στη διάθεση της εφημερίδας) έστειλε στην εφημερίδα μας επιστολή, εκφράζοντας ολόκληρη τη γειτονιά του, όπως μάς λέει, στην οποία αναφέρεται σε αυξημένη εγκληματικότητα τον τελευταίο μήνα. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι μιλάμε για περίοδο καραντίνας. Εξηγεί ότι ορμητήριο -ή καταφύγιο- της συμμορίας των κλεφτών, είναι το άλσος του Θεαθήναι. Κλείνοντας μάλιστα την συνομιλία μας ο συμπολίτης, εξέφρασε τον φόβο ότι ίσως υπάρξουν μεγαλύτερα προβλήματα, διότι σε αρκετές περιπτώσεις οι κλοπές έγιναν ενόσω μέσα στα σπίτια βρίσκονταν οι ιδιοκτήτες.

Να τι γράφει:

Θα θέλαμε να ενημερωθούν οι συμπολίτες μας καθώς και οι αρμόδιοι ότι τον τελευταίο 1,5 μήνα στην περιοχή μεταξύ των οδών Μπουμπουλίνας και 3ης Σεπτεμβρίου, στο ύψος του Γηπέδου Χαϊδαρίου και συγκεκριμένα στις οδούς Διονυσίου Σολωμού, Κάλβου, Σκαρίμπα και Μάνης έχουν σημειωθεί 5 διαρρήξεις, τις περισσότερες φορές με ανθρώπους μέσα στα σπίτια, από σπείρα 3-4 ατόμων. Τις περισσότερες φορές διαφεύγουν στο Πάρκο του Θεαθήναι. Το αποτέλεσμα είναι ότι έχουμε τρομοκρατηθεί όλοι στις γειτονιές αυτές. Λέγεται στη γειτονιά ότι περιπολία της αστυνομίας στην περιοχή δεν είναι εύκολη, λόγω έλλειψης προσωπικού! Οι ώρες που χτυπούν οι διαρρήκτες είναι πρωί και με βροχή τις δύο φορές και τις άλλες τρεις νωρίς το απόγευμα, μόλις νυχτώσει. Στο Πάρκο κάθε βράδυ οργιάζουν οι χρήστες ναρκωτικών και οι παρέες νεαρών… Μια βόλτα στο εκεί είναι αρκετή για να καταλάβετε ότι εν καιρώ καραντίνας τα ναρκωτικά βασιλεύουν στην περιοχή μας.”

Σημειώνουμε ότι στη διάρκεια του λοκντάουν της άνοιξης είχαν γίνει από την Αστυνομία δύο -τουλάχιστον- συλλήψεις στο πάρκο του Θεαθήναι. Ενδεικτικά: Κι άλλη σύλληψη στο Θεαθήναι

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button