ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μπλακάουτ στο Αττικόν!

Αν δεν αντιδράσουμε τώρα, σε σύντομο διάστημα η κατάσταση θα είναι πολύ χειρότερη από πέρσι”, τονίζεται σε δραματική ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Αττικόν.

Αναφέρει ότι στην τελευταία γενική εφημερία έγιναν 210 εισαγωγές, με 100 ράντζα στους διαδρόμους. Ακόμη, ότι υπάρχει ενδονοσοκομειακή διασπορά κορονοϊού σε ασθενείς και προσωπικό πλήρως εμβολιασμένο, αλλά και υβριδικές πτέρυγες νοσηλείας με Covid και non Covid, με το ίδιο προσωπικό!

“Η έλλειψη προσωπικού, η μείωση χρηματοδότησης συνεχίζεται”, αναφέρεται στην ανακοίνωση και σημειώνεται: “Στην αρχή έφταιγε ο “πόλεμος με τον άγνωστό εχθρό”. Μετά η ατομική ανευθυνότητα και ο κόσμος που “δεν προσέχει”. Στη συνέχεια για όλα ενοχοποιήθηκαν οι ανεμβολίαστοι. Τους βγάλανε σε διαθεσιμότητα. Τώρα ποιος φταίει;

Το Σωματείο ζητάει πόρους για τη δημόσια υγεία, μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων και μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία. Ακόμα, να ανακληθούν όλες οι διαθεσιμότητες, να γίνονται συχνά rapid test σε όλους και να προχωρήσει το Υπουργείο σε επίταξη των ιδιωτικών κλινικών και έμνταξη στο δημόσιο σχεδιασμό.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button