ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μάνα και γιος έψαχναν το μεροκάματο στο έρημο σπίτι…

Μάνα και γιος Ρομά μπήκαν σε ακατοίκητο σπίτι στο Χαϊδάρι για παλιοσίδερα. Περίοικος που αντιλήφθηκε την κίνησή τους, κάλεσε την Αστυνομία και βρέθηκαν στο Τμήμα.  

Το περιστατικό σημειώθηκε την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου, πρωινή ώρα. Η 32χρονη Ρομά από το Περιστέρι μαζί με τον 15χρονο γιο της παραβίασαν μια παλιά πόρτα και βρέθηκαν μέσα στο έρημο σπίτι, στην περιοχή της Γρηγορούσας. Βρήκαν και πήραν σκουριασμένα ψυγεία και έναν απορροφητήρα, που τα φόρτωσαν στο  τρίκυκλό τους. Την ώρα που ετοιμάζονταν να φύγουν, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ. 

Από το Τμήμα Ασφάλειας Χαϊδαρίου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία με την κατηγορία της κλοπής κατά συναυτουργία. Το τρίκυκλο μαζί με τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν. Με προφορική εντολή Εισαγγελέα, οι δράστες αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής τους. Να σημειωθεί πως ο νεαρός θα δικαστεί χωριστά από τη μητέρα του, γιατί είναι ανήλικος. Οι συγκεκριμένοι είναι κάτοικοι Περιστερίου και δεν έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων το “επίμαχο” ακίνητο είναι εγκαταλειμμένο. Ο ιδιοκτήτης απεβίωσε πριν από μερικά χρόνια και δεν είχε παιδιά.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button