ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Αττικόν”: Σοβαρή καταγγελία για διευθύντρια της Παιδιατρικής Κλινικής – Τι απαντά η ίδια

Σε σοβαρή καταγγελία κατά της καθηγήτριας Παιδιατρικής και διευθύντριας της Παιδιατρικής Κλινικής στο «Αττικόν» Βάνας Παπαευαγγέλου προχώρησε η ΕΙΝΑΠ.

Η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας και Πειραιά καταγγέλλει πως η Βάνα Παπαευαγγέλου παραχωρεί ειδικευόμενους γιατρούς και νοσηλευτές από το Αττικόν για εκπαίδευση και εργασία σε ιδιωτική κλινική κατά παράβαση της νομοθεσίας.

Από την πλευρά της η Βάνα Παπαευαγγέλου, ανέφερε ότι πρόκειται για συνεργασία σε επιστημονικό και ερευνητικό επίπεδο. Στην απάντηση της κ. Παπαευαγγέλου προς τον κ. Χ. Ροϊλό, διοικητή της 2ης ΥΠΕ στην οποία υπάγεται το «Αττικό Νοσοκομείο», αναφέρεται ρητά ότι η συνεργασία με το ΙΑΣΩ έχει αποκλειστικά εκπαιδευτικό χαρακτήρα και προχώρησε αφού πήρε σχετική έγκριση από τον Τομέα Υγείας Μητέρας -Παιδιού της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ στη συνεδρίαση της 6ης Ιουνίου 2022.

Ωστόσο ερωτηματικά προκαλεί η δημοσίευση από το zugla.gr φυλλαδίου επιστημονικού συνεδρίου ης παιδιατρικής του Αττικόν 12-13 Μαρτίου 2022, στο οποίο η κ. Παπαευαγγέλου φαίνεται ως «Σύμβουλος Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας ΙΑΣΩ Παίδων». Παράλληλα, ενώ μέχρι πρότινος η καθηγήτρια Παιδιατρικής εμφανίζονταν στους συνεργαζόμενους ιατρούς της ιδιωτικής κλινικής μετά την δημοσίευση της καταγγελίας το όνομά της δεν υπάρχει πλέον στην ιστοσελίδα της κλινικής.

"Αττικόν": Σοβαρή καταγγελία για διευθύντρια της Παιδιατρικής Κλινικής - Τι απαντά η ίδια 3

Δείτε το φυλλάδιο εδώ

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button