ΕΚΛΟΓΕΣ

Άρης Πανόπουλος: Γι’ αυτή την πόλη, κάτι πρέπει να γίνει… – Βίντεο από τη συγκέντρωση

Προμετωπίδα είναι η πόλη μας – Μπαίνουμε μπροστά για το Χαϊδάρι, γιατί η πόλη δυστυχώς ρημάζει και κάτι πρέπει να γίνει …”

Με αυτή την χαρακτηριστική φράση ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου Άρης Πανόπουλος, εκφράζοντας την αγωνία του για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το Χαϊδάρι, όπως τόνισε, δήλωσε την ετοιμότητά του να μπει μπροστά μαζί με πολλούς Χαϊδαριώτες για να αλλάξουν τα πράγματα στην πόλη. Όλα αυτά στη συγκέντρωση Χαϊδαριωτών που είχαν ασφυχτικά γεμίσει την κεντρική αίθουσα του Σινέ «ΑΝΟΙΞΗ» στην πρόσφατη πρώτη δημόσια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022, η οποία είχε ως κεντρικό θέμα: «Συζητάμε για το παρόν και το μέλλον της πόλης μας».

Ο Άρης Πανόπουλος απευθύνθηκε στους συμπολίτες του με τρόπο μοντέρνο και άμεσο, επιδιώκοντας να τους δώσει το λόγο για τη συνδιαμόρφωση ενός προγράμματος βασισμένου στις πραγματικές ανάγκες των δημοτών, όσο και ρεαλιστικό. Επισήμανε λοιπόν την ανάγκη της πλατιάς κοινωνικής Συμμετοχής, της Συναπόφασης, του Δημοκρατικού Προγραμματισμού για να βρει το Χαϊδάρι, όπως σημείωσε, «τον δρόμο της βιώσιμης ανάπτυξης, της προόδου και της προοπτικής, πρωτίστως με την αποφασιστική αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας».

«Να εργαστούμε μαζί με γνώση, εμπειρία και στη βάση ενός σύγχρονου και ρεαλιστικού σχεδίου για το πρόγραμμα που έχει ανάγκη το Χαϊδάρι», τόνισε σχετικά.

“Η  ενεργή συμμετοχή είναι η πεμπτουσία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης”

Ο Άρης Πανόπουλος κάλεσε σε συστράτευση όλους τους συμπολίτες του προκειμένου να πάρουν την υπόθεση του Χαϊδαρίου στα χέρια τους, επισημαίνοντας πως «όλες οι κοινωνικές δυνάμεις, χωρίς αποκλεισμούς και προαπαιτούμενα ή πολιτικές και ιδεολογικές αγκυλώσεις, με βαθιά και ειλικρινή συμμετοχή να συναποφασίσουμε για την πορεία της πόλης, γιατί αυτή είναι η πεμπτουσία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης»

Για να ολοκληρώσει την σύντομη τοποθέτησή του:

«Δεσμεύομαι και σας κοιτώ στα μάτια όλες και όλους. Θα είμαι δίπλα σας γιατί πρέπει να υπάρχει άμεση επαφή, άμεση επικοινωνία – Για να είμαστε οι Χαϊδαριώτες περήφανοι πάλι στα Δυτικά»

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button