ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΛΛΑΔΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΠΕ-ΜΠΕ: Στις 14 Φεβρουαρίου φωτίζεται η “μεγαλύτερη καρδιά της Ευρώπης”

Θα φωταγωγηθεί και φέτος στη γιορτή των ερωτευμένων η “καρδιά” του Δάσους. Μάλιστα το γεγονός αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, δικαιώνοντας τον δήμαρχο Βαγγέλη Ντηνιακό, που διακηρύσσει ότι “το Χαϊδάρι ακούγεται”. Να είναι καλά ο επίμονος φαντάρος που μας έβαλε στον χάρτη…

Πιο συγκεκριμένα:

Στις 14 Φεβρουαρίου 2021, στις  7.00 μ.μ., ο Δήμος Χαϊδαρίου θα φωτίσει και φέτος τη μεγαλύτερη φυσική καρδιά της Ευρώπης. Όπως σημειώνει ο Δήμαρχος κ. Ντηνιακός πρόκειται για «μια πέτρινη καρδιά, στο παλιό νταμάρι της πόλης, που ο αστικός μύθος θέλει να λαξεύτηκε από ένα φαντάρο που υπηρετούσε στο Χαϊδάρι, «τον Αλέξανδρο», για το μεγάλο του έρωτα και που είναι ορατή σχεδόν απ’ όλη την Αττική».

«Σε μια τόσο δύσκολη στιγμή για όλους, θέλουμε να στείλουμε σε όλη την Αττική ένα μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης, ένα μήνυμα ότι η ζωή πάντα θα προχωρά μπροστά και πάντα θα κερδίζει», τονίζει ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

(Για την ιστορία και να είμαστε δίκαιοι, η πρώτη ιδέα για τη σχετική εκδήλωση ανήκει στον συμπολίτη μας Γιώργο Παπαχαρίση, ο οποίος την είχε οραματιστεί με τη καλλιτεχνική συνδρομή του Μουσικού Σχολείου Ιλίου και ερωτική ποίηση του Οδυσσέα Ελύτη.)

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button