ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανυπόφορος θόρυβος από άγνωστη πηγή, αναστατώνει γειτονιά

Επιστολή από την κ. Π.Μ.:

Μένω Αγίας Παρασκευής 55 στο Δάσος. Πάνω από μια βδομάδα αντιμετωπίζουμε ένα πρόβλημα, που μετά από τόσες ημέρες γίνεται σιγά σιγά ανυπόφορο. Ακούγεται όλο το εικοσιτετράωρο ένας δια περαστικός ήχος που μοιάζει να είναι ηλεκτρομαγνητικός (τα βράδια είναι ανυπόφορος) και δεν μπορούμε να εντοπίσουμε την πηγή του. Επικοινώνησα με τον ΑΔΜΗΕ και με ενημέρωσε ότι κι άλλος κάτοικος έχει επικοινωνήσει μαζί τους. Έχει έρθει συνεργείο τους και διαπίστωσε ότι ο ήχος δεν προέρχεται από το δίκτυο του ηλεκτρισμού. Δεν μπορώ να ξέρω πόσο συστηματικά ασχολήθηκε.

Στην ερώτηση τι θα μπορούσε να παράξει έναν τέτοιο ήχο, μου απάντησαν ότι μπορεί να είναι διάφορες οι πηγές (από παράνομη κεραία τηλεπικοινωνίας ως το δίκτυο του ΟΤΕ και πολλά ακόμα). Επειδή δεν ξέρω πως να κινηθώ για να λυθεί το πρόβλημα, αλλά και επειδή δεν ξέρω και πόσους ακόμα απασχολεί απευθύνομαι σε εσάς να το αναδείξετε και ίσως βρεθεί μια λύση.

Αν κάποιος γείτονας έχει πληροφορία σχετική με το πρόβλημα ή αν κάπου αλλού αντιμετώπισαν το ίδιο θέμα και βρήκαν κάτι, είμαστε στη διάθεσή τους να δημοσιεύσουμε.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button