Ανοίγει για τις ομάδες το Αθλητικό Κέντρο Δάσους – Ενημέρωση για το πρόβλημα με το ταρτάν 

Χαϊδάρι Σήμερα
Από Χαϊδάρι Σήμερα - Τοπικός Πολυθεματικός Τύπος
1 Λεπτά Ανάγνωσης

Ο Δήμος Χαϊδαρίου ενημερώνει πως σήμερα 5 Σεπτεμβρίου, το γήπεδο στο Αθλητικό Κέντρο Δάσους θα επαναλειτουργήσει για την προπόνηση των ομάδων ποδοσφαίρου και ως εκ τούτου θα μπορούν τις καθορισμένες ώρες να μπαίνουν σε αυτό οι αθλητές και οι προπονητές.

Σχετικά με τις εργασίες στο ταρτάν, ο Δήμος ενημερώνει πως αυτές παρατείνονται, καθώς υπήρξε απόκλιση απο την αρχική επιμέτρηση της επιφάνειας του ταρτάν (η μελέτη εκπονήθηκε το 2022), σε σχέση με τα τετραγωνικά που έπρεπε τελικά να καλυφθούν από τα υλικά της ανακατασκευής.

Η διοίκηση του Δήμου ήρθε σε επαφή με την χρηματοδοτούσα αρχή (Περιφέρεια Αττικής) και θα εξασφαλιστεί η επέκταση της σύμβασης, ώστε να ολοκληρωθεί το έργο το συντομότερο δυνατόν και να αποδοθεί στο κοινό.

Υπενθυμίζεται πως για όσο διαρκούν οι εργασίες απαγορεύεται η είσοδος πολιτών. Η Δημοτική Αρχή ευχαριστει όλους τους συμπολίτες για την υπομονή και κατανόησή τους μέχρι την ολοκλήρωση του έργου

Μοιραστείτε το άρθρο:
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *