ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Ανήλικη σκοτώθηκε στην Εθνική Οδό, στο ύψος των Διυλιστηρίων

Η Τροχαία ζητά πληροφορίες που μπορεί να οδηγήσουν στην ταυτοποίηση ανήλικης που παρασύρθηκε από διερχόμενα αυτοκίνητα στον Ασπρόπυργο και σκοτώθηκε. Οι οδηγοί δεν εγκατέλειψαν το θύμα.

Σε ανακοίνωση προχώρησε η Τροχαία ζητώντας πληροφορίες που μπορεί να οδηγήσουν στην ταυτοποίηση ανήλικης περίπου 12-15 ετών, πιθανόν Ρομά, που παρασύρθηκε από διερχόμενα αυτοκίνητα στον Ασπρόπυργο και σκοτώθηκε, ενώ οι Αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν και τους οικείους της. Οι οδηγοί δεν εγκατέλειψαν το θύμα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Την 27-12-2021 και περί ώρα 23:58, επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος της χ/θ 15.700 (ύψος Διυλιστηρίων Ασπροπύργου), περιοχής Δήμου Ασπροπύργου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, έλαβε χώρα τροχαίο δυστύχημα (παράσυρση), κατά το οποίο τραυματίσθηκε θανάσιμα αγνώστων στοιχείων ταυτότητας ανήλικη πεζή από διερχόμενα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.

Η ανωτέρω με χαρακτηριστικά μαύρα μαλλιά, φορούσε κατά την ώρα του ατυχήματος αθλητικό παντελόνι (φόρμα) χρώματος γκρι σκούρου, αθλητικό φούτερ χρώματος γκρι σκούρου και αθλητικά υποδήματα μάρκας “ASICS” και χρώματος ροζ.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναζήτηση οικείων της ανωτέρω παθούσας, να επικοινωνήσει με το Β΄ Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής, στα τηλέφωνα 210-5565530, 210-5546930 και 210-5565541».

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button