ΔΗΜΟΤΙΚΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ανακατασκευή ΚΑΠΗ Γρηγορούσας, αναμόρφωση πλατείας Σινασσού

Την Πέμπτη 15/4 o δήμαρχος Βαγγέλης Ντηνιακός επισκέφθηκε το 3ο ΚΑΠΗ, που βρίσκεται στην πλατεία Σινασσού στη Γρηγορούσα, και ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών ανακατασκευής του. “Ένα σημαντικό έργο για τη γειτονιά της Γρηγορούσας προχωρεί προς την ολοκλήρωσή του!”, δήλωσε σχετικά.

Σχετικά με το ίδιο έργο, ο αντιδήμαρχος τεχνικών Υπηρεσιών, Βασίλης Καρατζαφέρης, που συνόδευε τον δήμαρχο, είπε ότι το ΚΑΠΗ Γρηγορούσας θα αναβαθμιστεί ενεργειακά. Παράλληλα και η πλατεία θα αναμορφωθεί με πράσινο, πέργκολες και αστικό εξοπλισμό για τους δημότες. “Συνεχίζουμε με επιμονή και ενθουσιασμό για την πόλη μας! Οι υλοποίηση των χρηματοδοτούμενων έργων συνεχίζεται παράλληλα με τις νέες εντάξεις”, σχολίασε.

Θυμίζουμε ότι η σύμβαση του έργου υπογράφηκε στις 27/1/2022 και πιο αναλυτικά περιλαμβάνει τα εξής:

– Αποξηλώσεις παλαιών φθαρµένων κουφωµάτων, επιστρώσεων δαπέδων καθώς και των ειδών υγιεινής και αντικατάστασή τους.- Τοποθέτηση νέων χωρισµάτων και ψευδοροφών από γυψοσανίδες.
– Νέα υγροµόνωση και θερµοµόνωση του κτιρίου με εξωτερική θερµοπρόσοψη.
– Συντήρηση της ηλεκτρικής εγκατάστασης του κτιρίου καθώς και των εγκαταστάσεων ύδρευσης και αποχέτευσης.
– Τοποθέτηση νέων φωτιστικών σωµάτων, εγκατάσταση νέων τηλεφωνικών γραµµών καθώς και πλήρων συστηµάτων συναγερµού και πυρανίχνευσης.
– Αποξήλωση παλαιών κλιµατιστικών µονάδων και αντικατάστασή τους µε νέα, όπως επίσης και αντικατάσταση όλων των φθαρµένων σωληνώσεων.

Ο προϋπολογισµός του Έργου ανέρχεται στο ποσό των 402.440 €, συµπεριλαµβανοµένου Φ.Π.Α. 24%.Το έργο χρηματοδοτείται από την Ο.Χ.Ε. της Δυτικής Αθήνας. Στην εγκεκριμένη χρηματοδότηση από την ΟΧΕ συμπεριλαμβάνεται και η προμήθεια μικρού λεωφορείου για τις ανάγκες του ΚΑΠΗ, η οποία θα πραγματοποιηθεί με ξεχωριστή σύμβαση.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button