ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ανακαινίζεται το Κλειστό Γυμναστήριο και ένας ακόμη αθλητικός χώρος

Φτάσαμε στο τέλος του δρόμου για την έναρξη εργασιών αναβάθμισης δύο σημαντικών αθλητικών εγκαταστάσεων του Χαϊδαρίου, με υπογραφή σύμβασης του Δήμου με τον ανάδοχο.

Την Πέμπτη 29/9, υπογράφηκε η σύμβαση με την εταιρεία MA.CON.STRUCTION για την υλοποίηση της αναβάθμισης και συντήρησης του 1ου Κλειστού Γυμναστήριου «Χρήστος Αγγουράκης» στο Αθλητικό Κέντρο του Δάσους, ώστε να γίνει πιο λειτουργικό και ασφαλές. Επίσης θα γίνει πλήρης λειτουργική ανακατασκευή των γηπέδων 5Χ5 δίπλα στο Αττικό Νοσοκομείο, στην οδό Ρίμινι.

Οι παρεμβάσεις στο Κλειστό, θα επιλύσουν τα σοβαρά προβλήματα στη θέρμανση και την υγρομόνωση, αλλά και τις γενικότερες φθορές που έχουν παρουσιαστεί εδώ και αρκετά χρόνια στο Γυμναστήριο. Πιο συγκεκριμένα περιλαμβάνουν την αντικατάσταση της οροφής του αγωνιστικού χώρου, την εγκατάσταση νέων κεντρικών κλιματιστικών μονάδων και αντλίας θερμότητας, τη μόνωση των δωμάτων, την αντικατάσταση των φωτιστικών σωμάτων με LED, την τοποθέτηση κουφωμάτων με ενεργειακούς υαλοπίνακες.

Ανακαινίζεται το Κλειστό Γυμναστήριο και ένας ακόμη αθλητικός χώρος 3

Το κόστος του έργου ανέρχεται στα 699.300 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) και η χρηματοδότηση προέρχεται από το Πρόγραμμα «Φιλόδημος».

Ανακαινίζεται το Κλειστό Γυμναστήριο και ένας ακόμη αθλητικός χώρος 5

Οι εργασίες στο 1ο Κλειστό θα ξεκινήσουν μέσα στον επόμενο μήνα, λαμβάνοντας υπόψη και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Συλλόγων που χρησιμοποιούν το γήπεδο, κατόπιν σχετικής συνεννόησης.

Βλέπε και

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button