ΚΟΙΝΩΝΙΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ανάγκη ή κλεπτομανία; Σύλληψη ηλικιωμένης σε σούπερ μάρκετ στο Χαϊδάρι

Τι μπορεί να σε κάνει να κλέψεις ένα φτηνό παντελόνι και αυτοκόλλητα πατάκια για καρέκλες; Στην περίπτωση της ηλικιωμένης Χαϊδαριώτισσας δεν μπορείς να πεις με σιγουριά “η ανάγκη”, γιατί έτσι κι αλλιώς πλήρωσε στο ταμείο του σούπερ μάρκετ αρκετά περισσότερα για άλλα προϊόντα, σε σχέση με την μικρή αξία των κλοπιμαίων.

Η συνταξιούχος συμπολίτισσα συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής 16 Οκτωβρίου σε υποκατάστημα γερμανικής αλυσίδας σούπερ μάρκετ της πόλης μας. Όταν μπήκε, δεν πήρε καρότσι του καταστήματος για τα ψώνια της, αλλά άρχισε να γεμίζει, κυρίως με τρόφιμα, ένα υφασμάτινο καρότσι λαϊκής που είχε φέρει από το σπίτι της. Όταν ολοκλήρωσε τις αγορές της πέρασε κανονικά από το ταμείο και πλήρωσε το λογαριασμό της.

Όμως το συγκεκριμένο καρότσι είχε διπλό πάτο, κάτω από τον οποίο είχε κρύψει επιμελώς προϊόντα που σκοπό είχε να μην τα πληρώσει. Η πράξη της αποκαλύφθηκε διότι ο υπεύθυνος ασφαλείας του υποκαταστήματος την παρακολουθούσε διακριτικά. Όταν λοιπόν η ηλικιωμένη πλήρωσε και ετοιμαζόταν να φύγει, της ζήτησε να ανοίξει το καρότσι της. Εκεί, αφού εντόπισε κρυμμένα ένα παντελόνι, ένα ηλεκτρικό κατσαβίδι και ένα σετ αυτοκόλλητα πατάκια για καρέκλες, κάλεσε την Αστυνομία.

Δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις αρχές 

Από το Τμήμα Ασφάλειας Χαϊδαρίου σχηματίστηκε σε βάρος της δικογραφία με την κατηγορία της κλοπής. Η 71χρονη φάνηκε μετανιωμένη μπροστά στους αστυνομικούς και ζήτησε συγνώμη για την πράξη της. Αξίζει να αναφέρουμε πως ποτέ πριν δεν είχε απασχολήσει τις αρχές. Με προφορική εντολή του Εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερη μέχρι την δίκη της.  

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button