ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Aλληλομηνύσεις γονιών για το σαββατοκύριακο του παιδιού

Τρία άτομα κατέληξαν για πολλές ώρες στο Α.Τ. Χαϊδαρίου μετά από διαπληκτισμούς.

Στο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας πρωταγωνιστές ήταν δύο γονείς, στρατιωτικοί στο επάγγελμα, που βρίσκονται σε διάσταση, καθώς και ένα συγγενικό τους πρόσωπο. Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής 1 Οκτωβρίου, όταν ο πατέρας πέρασε από το σπίτι της πρώην γυναίκας του στο Χαϊδάρι για να πάρει το παιδί για το Σαββατοκύριακο, κατά τους τους όρους επικοινωνίας, μετά από δικαστική απόφαση. Μαζί του είχε ένα συγγενικό του πρόσωπο που είναι ειδικός φρουρός. Η σύζυγος έφερε αντιρρήσεις και -κουβέντα στην κουβέντα- “άναψαν τα αίματα”, με αποτέλεσμα να καταλήξουν όλοι στο Τμήμα.

Σε βάρος του πατέρα σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή στο πλαίσιο ενδοοικογενειακής βίας και της μητέρας για παραβίαση δικαστικής απόφασης. Λόγω της στρατιωτικής τους ιδιότητας οι υποθέσεις θα εκδικαστούν στο Στρατοδικείο Αθηνών. Σε βάρος του ειδικού φρουρού σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή, ενώ σε βάρος της μητέρας σχηματίστηκε και άλλη δικογραφία με την κατηγορία της ψευδούς καταμήνυσης.

Για το συμβάν ενημερώθηκαν Εισαγγελέας και Στρατιωτικές Αρχές. Με προφορικές  εντολές τους αφέθηκαν όλοι τους ελεύθεροι, μέχρι να φτάσουν οι υποθέσεις στα ακροατήρια.  

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button