ΕΙΔΗΣΕΙΣΔΗΜΟΤΙΚΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ακατάλληλο το ένα από τα δύο λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας

Ακατάλληλο το ένα από τα δύο λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας 3

Panos Mosxonas

Επειδή πολλά ακούγονται για τα Δημοτικά Συμβούλια και ειδικά αυτό της Παρασκευής 29/1, πρέπει να μάθουν όλοι οι συμπολίτες μας το εξής: η δημοτική αρχή είναι αυτή που έχει επιλέξει να μη μεταδίδονται live τα Δημοτικά Συμβούλια και αυτό γιατί δεν θέλει να βλέπει ο κόσμος τι πραγματικά γίνεται σε αυτά.

Για παράδειγμα, θα μάθαιναν όλοι ότι Δημοτικός Σύμβουλος της σημερινής δημοτικής αρχής παραλαμβάνει αγαθά για λογαριασμό του Δήμου σε δημοτικό κτίριο αντικαθιστώντας την επιτροπή παραλαβής του Δήμου (!!!!!!!), χωρίς να γνωρίζει με ακρίβεια τι παραλαμβάνει. Ή να βλέπει την δημοτική αρχή να μην δέχεται καν να συζητήσει την πρότασή μας για κατάργηση των 5 ευρώ για όσους συμπολίτες μας θέλουν απλά να παίξουν τένις. Ή για να μη μάθει ο κόσμος ότι το ένα απ’ τα δύο λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας, που τόσο διαφημίστηκε, βγήκε ακατάλληλο από το ΚΤΕΟ και επικίνδυνο.

Και το κυριότερο. Να μην βλέπει όλους ανεξαιρέτως τους συμβούλους της δημοτικής αρχής να σφυρίζουν κλέφτικα και να κάνουν ότι δεν άκουσαν κάτι από αυτά… Άρα τα κροκοδείλια δάκρυα ας τα αφήσουν για αλλού.

Εμείς σαν Λαϊκή Συσπείρωση δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να μεταδώσουμε live τα δημοτικά συμβούλια, αρχής γενομένης από το επόμενο, ανεξάρτητα της στάσης της δημοτικής αρχής, ώστε να μην μένει τίποτα κρυφό…

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button