ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Αιγάλεω: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη συμπλοκή σε ΕΠΑΛ

Βίντεο από τη συμπλοκή ανάμεσα σε καθηγητή και μαθητές ΕΠΑΛ στο Αιγάλεω ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Όπως φαίνεται, ο εκπαιδευτικός και οι μαθητές έφτασαν σε σημείο να πιαστούν ακόμα και στα χέρια, ενώ ορισμένοι μαθητές ακούγονται να κατηγορούν τον καθηγητή πως βιαιοπράγησε εναντίον τους.

Το περιστατικό οδήγησε ακόμα και στην επέμβαση της αστυνομίας εντός του σχολείου, με τον καθηγητή και επτά ακόμη μαθητές να οδηγούνται στο Τμήμα Ασφαλείας του Αιγάλεω.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όλα ξεκίνησαν όταν οι μαθητές έπαιζαν ποδόσφαιρο στο σχολείο και ο καθηγητής τους έκανε παρατήρηση, προκαλώντας την αντίδρασή τους για να ακολουθήσει διαπληκτισμός, μέχρι που ο καθηγητής και ένας από τους μαθητές ήρθαν στα χέρια, ενώ στο επεισόδιο ενεπλάκησαν ακόμα έξι μαθητές.

https://youtu.be/XUGk_7Ntino

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha που έφερε στη δημοσιότητα το βίντεο, μαθητές καταγγέλλουν ότι ο καθηγητής τους απείλησε λεκτικά και χειροδίκησε εναντίον τους. “Είδα να χτυπάει ένα φίλο μου, να τον πιάνει από τον λαιμό, να τον κολλάει στον τοίχο και να του λέει “θα σε σκοτώσω”. Πήγα τον ρώτησα για ποιο λόγο γίνεται αυτό και άρχισε να με πιάνει από τα πλευρά να με ζουλάει και να μου λέει ότι θα μου σπάσει τα χέρια”, δήλωσε μία μαθήτρια.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button