ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Αιγάλεω: Συνελήφθη νηπιαγωγός για σεξουαλική παρενόχληση 5χρονης

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Υποδιεύθυνσης Αττικής, έπειτα από σχετική καταγγελία δασκάλας νηπιαγωγείου στο Αιγάλεω για απρεπή συμπεριφορά του 58χρονου σε 5χρονο κορίτσι προχώρησαν σε σύλληψη άντρα νηπιαγωγού για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια προχώρησαν αστυνομικοί.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις σχετικές αστυνομικές αναφορές, μια από τις δασκάλες του νηπιαγωγείου στο Αιγάλεω, κατήγγειλε ότι 58χρονος συνάδελφός της, κατά τη διάρκεια διαλείμματος στην αυλή του σχολείου, χάιδεψε και φίλησε 5χρονο κορίτσι, με τρόπο που δεν ήταν ο αρμόζων.

Η δασκάλα ενημέρωσε τους γονείς της 5χρονης και στη συνέχεια ο πατέρας -αστυνομικός στο επάγγελμα- και η σύζυγός του, προχώρησαν σε σχετική καταγγελία στο Τμήμα Ασφαλείας Αιγάλεω, με την υπόθεση να την αναλαμβάνει τελικά η Ασφάλεια Αττικής.

Ως αποτέλεσμα των παραπάνω, ο νηπιαγωγός συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του, με τον 58χρονο να οδηγείτε στον Εισαγγελέα.

Εκεί του ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, δεν τον παρέπεμψε όμως στον Ανακριτή και ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button