ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Αιγάλεω: Η θεία έριξε τα ανιψάκια της από το μπαλκόνι και τους πετούσε γλάστρες – Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι στην οδό Ναυπάκτου στο Αιγάλεω, όταν το μεσημέρι της Παρασκευής είδαν μια γυναίκα να πετάει από το μπαλκόνι δύο ανήλικα παιδιά και στη συνέχεια να πέφτει και η ίδια στο κενό. «Η θεία μας έριξε από το μπαλκόνι» φώναζαν κλαίγοντας τα παιδιά.

Γείτονες που άκουσαν το κλάμα των παιδιών και τις φωνές, βγήκαν έξω από τα διαμερίσματά τους και είδαν τα δύο παιδιά πεσμένα στο έδαφος και τη γυναίκα να προσπαθεί να πέσει στο κενό.

«Τα παιδιά μας είπαν: “η θεία, μας έριξε από το μπαλκόνι”. Βγήκα έξω ακούγοντας το κλάμα των παιδιών. Η μητέρα ήταν μέσα στο σπίτι και ήταν σε κατάσταση σοκ. Προφανώς η γυναίκα δεν είχε καταλάβει τι είχε συμβεί στα παιδιά της και ούρλιαζε», λέει στο protothema.gr γείτονας που βγήκε έξω από το σπίτι του για να βοηθήσει τα δύο ανήλικα παιδιά της οικογένειας.

«Φώναζαν τα παιδιά, βγήκαμε έξω και είδαμε τη θεία να πετάει τις γλάστρες από το μπαλκόνι, τα παιδιά στο δρόμο και προσπαθούσε να πέσει κάτω και αυτή. Δεν προλάβαμε να τη σταματήσουμε κι έπεσε στο κενό», λέει στο protothema.gr ένας άλλος γείτονας.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button