ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Αιγάλεω: Άλυτο το μυστήριο της πτώσης της τρανς ακτιβίστριας Κασσιόπης σε εμπορικό κέντρο

Βγήκε από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αττικού Νοσοκομείου στο οποίο νοσηλευόταν η τρανς ακτιβίστρια Κασσιόπη Κλέπκου, μετά από πτώση της από τον 3ο όροφο του εμπορικού κέντρου La Mirage, στην Ιερά Οδό, τα ξημερώματα της Τετάρτης 6 Απριλίου. Στο Facebook κυκλοφορεί μια φωτογραφία της 28χρονης, που καλεί οποιονδήποτε μπορεί να είχε δει την Κασσιόπη να δώσει στοιχεία για το ατύχημα.

Στο αμέσως επόμενο διάστημα οι γιατροί θα επιχειρήσουν να την ξυπνήσουν και τότε θα δοθούν απαντήσεις στο μυστήριο που περιβάλει την την πτώση. Αρχικά το σενάριο εγκληματικής ενέργειας είχε αποκλειστεί, και εξεταζόταν η περίπτωση της αυτοκτονίας ή του ατυχήματος. Ωστόσο οι καταθέσεις συγγενών και φίλων της, οι οποίοι έκαναν λόγο για μια κοπέλα που δεν αντιμετώπιζε προβλήματα, άφησαν τελικά ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Οι αστυνομικοί αναζητούν υλικό από τις κάμερες ασφαλείας γύρω από το εμπορικό κέντρο καθώς και μαρτυρίες που θα βοηθήσουν να ξετυλιχτεί το κουβάρι.

Εργαζόμενοι στο εμπορικό κέντρο της Ιεράς Οδού κατέθεσαν ότι την είχαν δει να κυκλοφορεί στο κτίριο τις προηγούμενες ημέρες, ενώ άνθρωποι του κύκλου της υποστηρίζουν πως η διάθεσή της ήταν καλή και δεν είχε λόγο να βάλει τέλος στη ζωή της.

Η Κασσιόπη ήταν ένα αναγνωρίσιμο πρόσωπα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, με ακτιβιστική δράση στο χώρο. Έχει συμμετάσχει στο Thessaloniki Queer Arts Festival, έχει πρωταγωνιστήσει στο project Milky Way, μια μίνι σειρά 8 επεισοδίων καθώς και στο βίντεο κλιπ του τραγουδιστή Bhukhurah.

Με πληροφορίες από το news247.gr.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button