ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΛΛΑΔΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ζωοκτονία στην Πετρούπολη: Στα ίχνη του εκτελεστή με τη βαλλίστρα

Η αποτρόπαια εκτέλεση σκύλου που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην Πετρούπολη, όταν άνδρας με κουκούλα και μάσκα του έριξε βέλος με βαλλίστρα, δεν βρίσκεται μακριά από τη λύση του. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, ο δράστης, που βαρύνεται με κακουργηματική δίωξη, εντοπίζεται σε άλλον ιδιοκτήτη σκύλου, με τον οποίο ο ιδιοκτήτης του άτυχου πίτμπουλ βρέθηκε σε διένεξη.

Το απόγευμα της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου το 2,5 ετών πίτμπουλ βρέθηκε από τον ιδιοκτήτη στην αυλή του σπιτιού του στην Πετρούπολη βαριά τραυματισμένο στο λαιμό από βέλος. Ο σκύλος χειρουργήθηκε σε ιδιωτικό Νοσοκομείο Ζώων, ωστόσο πέθανε.

Περίοικοι ανέφεραν ότι ο δράστης φορούσε κουκούλα και μάσκα και μετά την φρικτή πράξη του, κρατώντας τη βαλλίστρα και τα βέλη, έτρεξε προς το δάσος του Αγίου Δημητρίου, από όπου και διέφυγε.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι υποψίες των αρχών στρέφονται σε κάτοικο της περιοχής, επίσης ιδιοκτήτη σκύλου. Οι
δύο άνδρες εδώ και πολλούς μήνες βρίσκονται σε διαμλαχη και πιο συγκεκριμένα από τότε που το πίτμπουλ σκότωσε τον σκύλο του φερόμενου ως εκτελεστή. Λέγεται πως ο ίδιος είχε ρίξει και φόλα στο σκυλί που χάθηκε πρόσφατα, αλλά αυτό επέζησε.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button