ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Αγιασμός των υδάτων στην Ακτή Σκαραμαγκά, με την προσμονή της δικαίωσης

Μέρα φώτισης, αλλά και ελπίδας σήμερα για το Χαϊδάρι στην παραλία του. Και δεν ήταν μόνο η ηλιόλουστη ακτή λαμπερή, αλλά και η βασανισμένη θάλασσα ακτινοβολούσε…

Ο Σκαραμαγκάς υποδέχτηκε για μια ακόμη φορά τους Χαϊδαριώτες για τον Αγιασμό των υδάτων, φέτος όμως η γιορτή έγινε και με την προσμονή μιας καλής -οριστικής αυτή τη φορά- είδησης από το ανώτατο δικαστήριο της χώρας για τη διεκδίκησης της πόλης μας στη συγκεκριμένη Ακτή.

Ο εορτασμός των Θεοφανίων τελέστηκε με λαμπρότητα. Στη Θεία Λειτουργία που προηγήθηκε στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου και στον Αγιασμό των υδάτων παρέστησαν ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Βαγγέλης Ντηνιακός, ο αντιπεριφερειάρχης  Δυτικού Τομέα Ανδρέας Λεωτσάκος, η Βουλευτής Δυτικού Τομέα Χαρά Καφαντάρη, εκπρόσωποι  των δημοτικών παρατάξεων, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και αρκετοί συμπολίτες μας.

Μαζί με τα χρόνια πολλά για την ημέρα, ας ευχηθούμε του χρόνου η ίδια τελετή να γίνει από την προβλήτα Σκαραμαγκά, που αποτελεί μπαζωμένη παραλία και θάλασσα, η οποία μπορεί να έχει μόνο κοινόχρηστο χαρακτήρα και ανήκει στην πόλη μας.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button