ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις Γεωργιάδης: Mήνυση στον Πάρη Κουρτζίδη για συκοφαντική δυσφήμιση

Μήνυση κατά του Πάρη Κουρτζίδη για συκοφαντική δυσφήμηση κατέθεσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης. Αφορμή στάθηκε ανάρτηση του Χαϊδαριώτη δημοσιογράφου και προέδρου του κόμματος “Ελληνική Ανατροπή”, η οποία τον ενέπλεκε σε δημοσιεύματα σχετικά με «βαλίτσες».

Στην ανάρτηση του, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρει:

«Πριν από λίγο κατέθεσα μήνυση κατά του @ParisKourtzidis για συκοφαντική του ανάρτηση στο τουίτερ περί δήθεν ταξιδιού μου στη Λάρισα και τηλεφωνικής παρεμβάσεως εναντίον μου από τον πρώην ΓΓ του ΠΘ. Το ίδιο θα συμβαίνει πλέον με όλους όσους διακινούν συκοφαντίες και λάσπη! Ως εδώ!».

Η ανάρτηση πάντως αυτή την στιγμή δεν υπάρχει στον λογαριασμό του Πάρι Κουρτζίδη, ενώ ο σύνδεσμος που οδηγεί σε αντίστοιχη ανάρτηση στο facebook δεν λειτουργεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Κουρτζίδης, όπως φαίνεται και στην παραπάνω εικόνα, διόρθωσε την λέξη “μπουμπούκος” με την λέξη μπουμπούκι…

Σε χθεσινή του ανάρτηση πάντως, ο κ. Κουρτζίδης αρνείται ότι κατανομάζει τον υπουργό, ενώ δηλώνει ότι μπορεί να προχωρήσει σε ψευδή καταμήνυση.

“Βλέπω @AdonisGeorgiadi ζόρια! Σε βλέπω για ψευδή καταμήνυση! Άκου έγραψα το όνομά σου! Ειλικρινά, απορώ πως ένας έγκριτος νομικός κατέθεσε ήδη μήνυση με ψευδή ισχυρισμό και πως θα μου κάνετε κιόλας αυτόφωρη διαδικασία! Δεν ξέρετε ότι δεν υπάρχει αυτόφωρο;”

Πηγή: protothema.gr

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button