ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Α.Ο. Χαϊδαρίου: Επιστρέφει ο Τάσος Χαντζής


Του Χρήστου Τσούνη

Ο ιστορικός Πρόεδρος του Α.Ο. Χαϊδαρίου Τάσος Χαντζής θα βρεθεί ξανά στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας

Μετά από συζητήσεις με το ΔΣ του Α.Ο. Χαϊδαρίου ο Χαντζής αποφάσισε να βοηθήσει ως χορηγός την ομάδα.

Όπως μάθαμε η χορηγία θα είναι αρκετά γενναιόδωρη! Περιμένουμε να τον δούμε σύντομα και στην εξέδρα του Τάκης Χαραλαμπίδης.

Συμφωνίες όπως αυτή δεν δυναμώνουν τον ΑΟΧ μόνο οικονομικά. Δίνουν στην ομάδα ένα άλλο «ειδικό βάρος” στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και δημιουργούν στις τάξεις των φιλάθλων αισιοδοξία για το μέλλον.

Η σχετική ανακοίνωση του Α.Ο. Χαϊδαρίου:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση αντιπροσωπείας του Δ.Σ. (Καραβιτης Ν, Τουρλος Μ, Μποτας Χ) με επικεφαλή τον πρόεδρο Σωτήρη Παπαιωάννου, με τον ΤΑΣΟ ΧΑΤΖΗ σε γνωστό καφέ του προέδρου των Βετεράνων, Θοδωρή Αποστολόπουλου.
Ο παλιός πρόεδρος του ΑΟΧ Τάσος Χατζής, επιβεβαίωσε την στήριξη του στην ομάδα και την θέληση του να συνδράμει φέτος ουσιαστικά στην προσπάθειά μας. Παράλληλα δεσμεύτηκε ότι θα ηγηθεί προσπάθειας ώστε επιχειρηματίες της πολης, κυρίως αυτοί που συμμετείχαν και παλιότερα στην προσπάθεια της ομαδας, να βοηθήσουν ουσιαστικά το σύλλογο. Αυτή η στήριξη είναι πολύτιμη, ειδικά σε εποχές που η κρατική βοήθεια είναι ελάχιστη και η βοήθεια του Δημου ανύπαρκτη προς τα ερασιτεχνικά σωματεία. Ετσι αυτά, να στηρίζονται μόνο στους παράγοντες και φίλους τους.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button