ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μουσικό τόξο: Η καλοκαιρινή αποχαιρετιστήρια γιορτή του ΒρεφοΝηπιακού Σταθμού

Η καλοκαιρινή αποχαιρετιστήρια γιορτή του “Μουσικού τόξου”, γιορτή που σηματοδοτεί την λήξης της σχολικής χρονιάς, πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία. Γονείς και φίλοι καμάρωσαν τους μικρούς “απόφοιτους”!

Πέρασε ένας χρόνος σ΄ αυτή την κυψέλη που φιλοξενεί παιδάκια από 40 ημερών, μέχρι την εγγραφή τους στο δημοτικό σχολείο.
Ένας χρόνος μέσα στον οποίο τα μέλη αυτού του σύγχρονου σταθμού μοιράστηκαν κάθε μέρα πολύ γέλιο, χορό, τραγούδι, χειροτεχνία, ζωγραφική, παιχνίδι, μάθηση, φροντίδα και ανάπτυξη!

Η γιορτούλα, που προετοιμάστηκε με αισθήματα χαράς και κεφιού, σκόρπισε χαμόγελα, ενέργεια, χρώμα και περηφάνια στους γονείς που καμάρωσαν τα παιδάκια τους! Τα μικρά κατάφεραν να μας συγκινήσουν με τις ικανότητες τους!

Στον βρεφονηπιακό Σταθμό – Νηπιαγωγείο που τελεί υπό την διεύθυνση της κυρίας Θεοδώρας Κούνη και με τις άξιες παιδαγωγούς στο πλευρό της, αναπόλησαν στιγμές μιας γεμάτης χρονιάς, από τις χαλαρές και ανέμελες μέχρι τις πιο απαιτητικές. Όλοι ευχήθηκαν καλό και ξεκούραστο καλοκαίρι και δεσμεύτηκαν για την αέναη συνέχιση της προσπάθειας για την σωστή ανάπτυξη και διαπαιδαγώγηση κάθε παιδιού που περνά από αυτό το μικρό σχολείο και πλέον είναι για πάντα και “δικό” τους παιδί!

Ευχή τους οι αξίες που προσπαθούν να μεταδώσουν να τα συντροφεύουν μια ζωή!

Και ένα μικρό βιντεάκι εδώ: https://www.facebook.com/mousikotoxo.gr/videos/530973715490838

Μουσικό Τόξο – Βρεφονηπιακός Σταθμός Νηπιαγωγείο, Χαϊδάρι

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button