ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ρομάν, είσαι ωραίος!

“Δεν έκανα τίποτε σπουδαίο”, λέει στο “Χαϊδάρι Σήμερα” ο Ρομάν και αυτό τον ανεβάζει ακόμη πιο πολύ στη συνείδησή μας. Θα μπορούσαμε στην εισαγωγή αυτού του άρθρου να βάλουμε όλα τα κλισέ περί “τίμιου βιοπαλαιστή”, “ηθικού υποδείγματος” κτλ., αλλά ο ίδιος με τον τρόπο του τα απέτρεψε όλα. Δεν είπε πολλά λόγια ούτε θέλησε να βγάλει φωτογραφίες τη στιγμή που παρέδιδε το “αλμυρό” ρολόι που βρήκε στο δρόμο. Το μόνο που δέχτηκε να πει στην εφημερίδα μας ήταν: “Ανήκε σε κάποιον και έπρεπε να το ξαναπάρει στα χέρια του. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε όλοι”.

Ο Ρομάν, που εργάζεται ως διανομέας στο ψητοπωλείο “Θράκα”, βρήκε το ρολόι σε ώρα εργασίας την Παρασκευή 9 Ιουλίου, στη συμβολή των οδών Μάνης και Μπουμπουλίνας και επικοινώνησε με το «Χαϊδάρι Σήμερα» και ζήτησε να το δημοσιεύσουμε στις ειδήσεις μας, μήπως βρεθεί ο άνθρωπος που το έχασε. Πράγματι, το μεσημέρι της Τρίτης 13 Ιουλίου πήγε στο Τμήμα Ασφάλειας Χαϊδαρίου και το παρέδωσε στον Αξιωματικό Υπηρεσίας, καθώς έμαθε μέσω της εφημερίδας μας πως ένας Χαϊδαριώτης είχε δηλώσει απώλεια ρολογιού την Πέμπτη 8 Ιουλίου. Μάλιστα είχε αναφέρει και τον κωδικό προϊόντος. Πράγματι, το ανερευθέν αντικείμενο ταυτοποιήθηκε και ειδοποιήθηκε ο κάτοχός του να το παραλάβει.

Ο 32χρονος Μ.Ζ., που έχασε το ηλεκτρονικό ρολόι κάνοντας τζόκινγκ στο Δάσος, είναι τυχερός που αυτό βρέθηκε στα χέρια ενός καλού ανθρώπου. Όταν το ξαναφόρεσε στο χέρι του, το πρώτο πράγμα που ζήτησε να μάθει είναι πού εργάζεται ο Ρομάν για να τον ευχαριστήσει από κοντά.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button