ANIMALS

Θα στειρώνονται πλέον και γάτες στο κέντρο περίθαλψης ζώων

Εκσυγχρονίζονται οι υποδομές  του ΠΕΣΥΔΑΠ. Τι είπαν στη συνάντηση τους Μπακογιάννης – Γουρδομιχάλης.

Σε φιλικό κλίμα κατανόησης και συνεργασίας πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου η συνάντηση της  αντιπροσωπείας του Περιβαλλοντικού Συνδέσμου των Δήμων Αθήνας – Πειραιά (ΠΕΣΥΔΑΠ) με τον δήμαρχο Αθήνας.  

Ο πρόεδρος του ΠΕΣΥΔΑΠ Γρηγόρης Γουρδομιχαλης, ευχαρίστησε τον δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη για την συμμετοχή και την εμπιστοσύνη του Δήμου Αθηναίων στον ΠΕΣΥΔΑΠ και τον ενημέρωσε ότι με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα “Φιλόδημος 2” και την Περιφέρεια Αττικής, είναι σε εξέλιξη εκτεταμένο πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων και των υποδομών του Διαδημοτικού Κέντρου Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων (ΔΙΚΕΠΑΖ).

Επίσης, τον ενημέρωσε ότι από τις αρχές του καλοκαιριού ο ΠΕΣΥΔΑΠ θα είναι έτοιμος να εφαρμόσει για πρώτη φορά ευρύτατο πρόγραμμα στειρώσεων αδέσποτων γατών, ώστε επικουρικά με την αντίστοιχη δράση των Δήμων – μελών του να ελεγχθεί αποτελεσματικά ο υπερπληθυσμός τους.

Ο Κώστας Μπακογιάννης χαιρέτισε την συνεργασία των δύο φορέων, αναγνώρισε τη δράση του ΔΙΚΕΠΑΖ και τόνισε ότι ο Δήμος Αθηναίων θα συνεχίσει σε όλα τα επίπεδα τις προσπάθειές του για την φροντίδα των αδέσποτων ζώων.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η Σεραφίνα Αβραμίδου, εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Αστικής Πανίδας του Δήμου Αθηναίων. Εκ μέρους του ΠΕΣΥΔΑΠ συμμετείχαν ακόμα τα μέλη της διοίκησης Δημήτρης Καρύδης, αντιδήμαρχος Πειραιά και Τάσος Θεοδωράκος αντιδήμαρχος Περιστερίου.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button