ΑΓΟΡΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Για καφέ στο Γραμματόσημο σταμάτησα, μα δες τι βρήκα!

Για άλλη μια φορά το “Γραμματόσημο” με εξέπληξε ευχάριστα! Μπήκα για τον αγαπημένο μου καφέ, αλλά τρία εντυπωσιακά…”τσουκάλια” φρόντισαν να τραβήξουν αμέσως την προσοχή μου! Εννοείται πως ενδιαφέρθηκα να μάθω το περιεχόμενο! Και τα τρία εκλεκτά, παραδοσιακά και ταυτόχρονα πολύ “in” στην σύγχρονη γαστρονομία.

Άραγε μαντεύετε τι περιέχουν; Οι θαμώνες που γνωρίζετε την κουλτούρα του Γραμματόσημου μπορεί… Δεν θα σας κρατήσω σε περισσότερη αγωνία, να τι νέο και νόστιμο λανσάρει αυτές τις μέρες το αγαπημένο στέκι του Δάσους:

Πεντανόστιμο Τραχανά, Φανταστική Φασολάδα με Λουκάνικο και Ζεστό εκλεκτό Κρασί με μπαχαρικά! * Απλά τέλεια! Καλομαγειρεμένα και σερβιρισμένα άψογα, με την ποιότητα και την φινέτσα που διακρίνει το Γραμματόσημο! Δεν θα κρύψω ότι απόλαυσα, τα συγκεκριμένα προϊόντα και για άλλη μια φορά την εμπειρία που προσφέρει έστω και η σύντομη επίσκεψη στον φροντισμένο χώρο με τα υπέροχα ντεκόρ, τα σκεύη, τα αξεσουάρ, τα εκλεκτά προϊόντα και φυσικά τους ανθρώπους του!

*θα τα βρείτε κάθε μέρα αυτό το διάστημα, 5€/μερίδα

Extra tip: Όσο η Ευτυχία φτιάχνει τον καφέ και ετοιμάζει τις μερίδες προλαβαίνεις να μελετήσεις τις λίστες με σπέσιαλ κρασιά και μπύρες! Kατάλογοι με τιμές και περιγραφή διαθέσιμοι επιτόπου.

Μ.Λ.

Γραμματόσημο cafe, πλατεία Δάσους Χαϊδαρίου

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button