ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Τα εκλογικά στατιστικά του “Χαϊδάρι Σήμερα”

Εκλογές έχουμε και ένα από τα θέματα της επικαιρότητας -όχι πρωταγωνιστής φυσικά- είναι και τα μέσα ενημέρωσης. Ας πούμε δυο λόγια για το Χαϊδάρι Σήμερα.

Στα μεγάλα γεγονότα της πόλης, λοιπόν, η κοινή γνώμη είναι εδώ! Το ηλεκτρονικό “Χαϊδάρι Σήμερα” δίνει τον τόνο στην ενημέρωση και κερδίζει κάθε μέρα τη μάχη της εμπιστοσύνης των πολιτών. 

Ευχαριστούμε τους συμπολίτες για την σταθερή τους προτίμηση. Θα συνεχίσουμε ανεξάρτητοι την προσπάθεια να φωτίζουμε αντικειμενικά όσα συμβαίνουν στην πόλη.

Οι δύο πίνακες από τα Google Analytics αφορούν την Κυριακή 26 Μαΐου, ημέρα της εκλογικής διαδικασίας, και την Δευτέρα 27 Μαΐου, ημέρα έκδοσης των αποτελεσμάτων.

Τα εκλογικά στατιστικά του "Χαϊδάρι Σήμερα" 3
Κυριακή, 26 Μαΐου.
Τα εκλογικά στατιστικά του "Χαϊδάρι Σήμερα" 5
Δευτέρα 27 Μαΐου

Ο αριθμός προβολών σελίδων και μοναδικών χρηστών που καταγράφουν τα στατιστικά είναι εντυπωσιακά για τοπικό Μέσο. Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, πρωί Τρίτης 28 Μαΐου, η είσοδος των αναγνωστών στη σελίδα μας συνεχίζεται με τους ίδιους αμείωτους ρυθμούς, όπως και σε όλη την προεκλογική περίοδο.

Τα εκλογικά στατιστικά του "Χαϊδάρι Σήμερα" 7

Στο Facebbok, με 20.650 φίλους στην σελίδα “Χαϊδάρι Σήμερα”, οι διάλογοι και η αντιπαράθεση κάτω από κάθε πολιτική ανάρτηση “χτυπούν κόκκινο” και δείχνουν τις τάσεις της τοπικής κοινής γνώμης. Είμαστε περήφανοι που δίνουμε βήμα σε τόσες χιλιάδες ανθρώπους με αντικείμενο τα θέματα της πόλης, όπως και για το επίπεδο του σχολιασμού τους.   

Αντίστοιχη είναι η αναγνωσιμότητα της έντυπης μορφής του “Χαϊδάρι Σήμερα”. Γίνεται ανάρπαστο στα σταντ που βρίσκονται σε σούπερ μάρκετ, κεντρικά σημεία της πόλης κτλ. Ας σημειώσουν εδώ οι φίλοι της αντικειμενικής ενημέρωσης ότι η στήριξη της εφημερίδας με μια συνδρομή από τον αναγνώστη είναι η εγγύηση για ανεξάρτητη πορεία, επιβάλλοντας πολιτικές συμπεριφορές από “κάτω” προς τα πάνω.  

Είμαστε περήφανοι που καταφέραμε να μεταδώσουμε ζωντανά (και ταυτόχρονα!!!) τις προεκλογικές συγκεντρώσεις των Μιχάλη Σελέκου και Βαγγέλη Ντηνιακού, από τη σελίδα μας στο FB. Η άψογη επαγγελματική δουλειά της Streamia του Πάνου Σιδηρόπουλου και η εξαιρετική μας συνεργασία με την ομάδα του υπόσχεται μια νέα εποχή για την ενημέρωση στο Χαϊδάρι, με τηλεοπτική ματιά και νέες δυνατότητες. Πολύ σύντομα θα έχουμε νεότερα. 

Και μια απαραίτητη εξήγηση: Όπως προσέξατε το τελευταίο διάστημα, κάποιοι υποψήφιοι δήμαρχοι δεν επέλεξαν το “Χαϊδάρι Σήμερα” για την προβολή τους. Ήταν αποκλειστικά δική τους απόφαση να μην το εντάξουν στην καμπάνια τους. Η εφημερίδα μας ήταν ανοιχτή σε όλους και κανέναν δεν απέκλεισε.

Όλες αυτές τις μέρες, κριτήριό μας ήταν το δίπτυχο: Η είδηση είναι ευθύνη μας – η προβολή είναι ευθύνη του υποψήφιου. 

Αλλά εμείς θα τα λέμε και μετά τις εκλογές… Ας δώσουμε και πάλι το βήμα στους “μονομάχους” της δεύτερης Κυριακής των δημοτικών εκλογών.

 

 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button