Ο φωτορεπόρτερ Μάριος Λώλος αποτύπωσε με τον φακό του στιγμές από το “Rap Monsters 2026”, ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά γεγονότα που έχουν γίνει στο Χαϊδάρι.
Την Τετάρτη 10 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Δημαρχείου το hip hop φεστιβάλ που ξεκίνησε ο Παύλος Φύσσας με σκοπό τη συσπείρωση και την ενεργοποίηση της νεολαίας και της rap μουσικής και συνεχίζεται από τον Σύλλογο Πολιτισμού “Παύλος Killah P. Φύσσας”.
Ο Μ. Λώλες διέθεσε στο “Χαϊδάρι Σήμερα” το φωτογραφικό του υλικό:











Βιογραφικό σημείωμα
Ο Μάριος Λώλος γεννήθηκε το 1966 στην Αθήνα. Σπούδασε στη Γεωπονική Σχολή, αλλά η φωτογραφία τον κέρδισε ήδη από την περίοδο των φοιτητικών του χρόνων.
Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας από το 1990. Έχει συνεργαστεί με μερίδα των έντυπων ΜΜΕ, ενώ από το 2009 συνεργάζεται με το κινέζικο πρακτορείο «Νέα Κίνα». Επίσης διατέλεσε Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Φωτορεπόρτερ.
Μάχιμος φωτογράφος, κάλυψε για χρόνια το πολεμικό φωτορεπορτάζ. Βρέθηκε στον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας το 1993, βιώνοντας από κοντά την ισοπέδωση της Πριστίνα το ’99, κάλυψε τα γεγονότα στην Αλβανία μετά την πτώση του Α. Χότζα, ενώ ακολούθησαν αποστολές σε εμπόλεμες ζώνες, όπως η Βοσνία, η Κράινα, το Κόσοβο, η Τουρκία, η Γάζα της Παλαιστίνης.
Έχει συμμετάσχει σε αρκετές ομαδικές εκθέσεις φωτογραφίας, με αφηγήσεις αμιγώς ανθρωποκεντρικές, όπως στους «Δρόμοι επιβίωσης» σε συνεργασία με το ΙΔΡΥΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Επίσης έχει πραγματοποιήσει δύο ατομικές εκθέσεις.
