ΔΗΜΟΤΙΚΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Πήρε ζωή το “Χριστουγεννιάτικο Χωριό” – Βίντεο και φωτογραφίες

Επίσημη έναρξη εχτές των χριστουγενννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Χαϊδαρίου με την Πλατεία Δημαρχείου να αποτελεί πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους.

Το απόγευμα του Σαββάτου 10/12 ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης στην Πλατεία Δημαρχείου, με πολύ κόσμο. Τη γιορτινή ατμόσφαιρα συμπλήρωσαν οι χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τον DJ Μιχάλη Γεμιστό και το Christmas Jazz Sextet.

Η προετοιμασία, στην οποία είχαμε αναφερθεί τις προηγούμενες μέρες, απέδωσε ένα ωραίο “χριστουγεννιάτικο χωριό”, όχι εξεζητημένο και ακριβό, αλλά καλόγουστο και φωτεινό, με τον Αι Βασίλη, τα ξωτικά του και σπιτάκια δραστηριοτήτων, αλλά και μια εντυπωσιακή αψίδα. Όπως πάντα το ενδιαφέρον των μικρών επισκεπτών τράβηξε το καρουζέλ, αλλά και η βαρκούλα – κούνια.

Πήρε ζωή το "Χριστουγεννιάτικο Χωριό" - Βίντεο και φωτογραφίες 3

Ο δήμαρχος Βαγγέλης Ντηνιακός σε ανακοίνωσή του ανέφερε: “Θερμά συγχαρητήρια στο προσωπικό του Δήμου που εργάστηκε για τη διοργάνωση της πολύ επιτυχημένης εκδήλωσης. Καλά Χριστούγεννα σε όλους και όλες!”

Εδώ το Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Πλατείας Δημαρχείου σε σημερινή λήψη (11/12):

Με σκηνοθετική επιμέλεια από τον Μάνο Πετούση, αντιδήμαρχο Πολιτισμού, αλλά και υλοποίηση δική του, το ζεστό και καλαίσθητο Χριστουγεννιάτικο Χωριό υποδέχεται τα παιδιά για να περάσουν όμορφες ώρες, με παιχνίδι και δημιουργική απασχόληση. Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει και στην Χαϊδαριώτισσα κ. Μαρία Παναγιωτοπούλου, την “βασίλισσα του λούνα παρκ στην Ελλάδα”, που διέθεσε με αγάπη μέρος των παιχνιδιών και του διάκοσμου.

Το Χριστουγεννιάτικο χωριό στην Πλατεία Δημαρχείου λειτουργεί:

Από  αύριο Δευτέρα 12/12 και μέχρι την  Παρασκευή 16/12  17:30 έως  21:00 το απόγευμα. 
Από το Σάββατο 17/12 έως και την Κυριακή 08/01/2023 10:30 έως 13:00 το πρωί και 17:30 έως 21:00 το απόγευμα.

Πήρε ζωή το "Χριστουγεννιάτικο Χωριό" - Βίντεο και φωτογραφίες 9
Ο Μάνος Πετούσης με την κ. Μαρία Παναγιωτοπούλου.

………………………….

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button