ΕΙΔΗΣΕΙΣΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Απαλλαγή από δημοτικά τέλη για πληττόμενες επιχειρήσεις

Ο Δήμος Χαϊδαρίου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Ο Δήμος Χαϊδαρίου ενημερώνει τις επιχειρήσεις που πλήττονται από το 2ο κύμα της Πανδημίας Covid-19 ότι δικαιούνται απαλλαγής από τα Δημοτικά Τέλη λόγω διακοπής της λειτουργίας τους για το χρονικό διάστημα που ισχύουν οι περιορισμοί λόγω του κορονοϊού, σύμφωνα με την υπ’αριθμ. 66/2020 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ύστερα από εισήγηση της Δημοτικής Αρχής.

Οι επιχειρήσεις μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στην διεύθυνση https://dt.govapp.gr/, όπου ο Δήμος μας έχει ενεργοποιήσει την δυνατότητα υποβολής αιτήσεων μέσω της πλατφόρμας της ΚΕΔΕ. Για περισσότερες πληροφορίες, οι δικαιούχοι μπορούν να απευθυνθούν στο Τμήμα Εσόδων του Δήμου Χαϊδαρίου στο τηλ. 213 2047302 ή στο e-mail: [email protected]

Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Γιώργος Αργυρόπουλος, δήλωσε σχετικά:

“Ο Δήμος Χαϊδαρίου στηρίζει έμπρακτα τις τοπικές επιχειρήσεις αξιοποιώντας τα εργαλεία της τεχνολογίας υπέρ του συμφέροντος του δημότη. Σε μια ιδιαιτέρως δύσκολη περίοδο προχωράμε σε απαλλαγή δημοτικών τελών για τις επιχειρήσεις που εμπίπτουν στο νομικό πλαίσιο του 1ου lockdown και σε αυτό το 2ο πλέον lockdown και για όσο διάστημα ισχύσει για τους πληττόμενους. Αντιλαμβανόμαστε και αφουγκραζόμαστε την ισχύουσα κατάσταση και προσπαθούμε – στο μέτρο που μας αναλογεί – να δώσουμε ανάσες ελάφρυνσης.”

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button