ΥΓΕΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

20 χρόνια Νεφρολογικά Κέντρα mesogeios, 20 χρόνια Φροντίδα για τη Ζωή – Γνωρίστε τα ένα VIDEO

2000-2020… 20 χρόνια Φροντίδα για την Υγεία των Νεφροπαθών

To 2000 ένα όνειρο ζωής γίνεται πραγματικότητα… Στο Ηράκλειο της Κρήτης ιδρύεται το πρώτο Νεφρολογικό Κέντρο mesogeios, αποτελώντας την πρώτη ιδιωτική Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης στην Ελλάδα.

Το όνειρο γίνεται έργο ζωής και αρχίζει πλέον να δημιουργείται ένα εκτενές δίκτυο νεφρολογικών κέντρων υψηλής ποιότητας και τεχνογνωσίας, στοχεύοντας στην ασφάλεια και στην αναβάθμιση ποιότητας της ζωής του νεφροπαθή. Το δίκτυό μας επεκτείνεται συνεχώς, έχοντας μέχρι σήμερα μονάδες στην Κρήτη, στη Θεσσαλονίκη, στις Σέρρες, στη Χαλκίδα, στην Καλαμάτα και σε τρία σημεία στην Αττική (Παλαιό Φάληρο – Χαϊδάρι – Παλλήνη), ενώ 2 νέες μονάδες, μία στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης και μια 2η μονάδα mesogeios στο Ηράκλειο Κρήτης, θα είναι σύντομα έτοιμες να υποδεχθούν τους αιμοκαθαιρόμενους ασθενείς.

20 χρόνια τώρα παρέχουμε στους ασθενείς μας εξατομικευμένη φροντίδα, υψηλότατου επιπέδου συνεδρίες αιμοκάθαρσης με μοναδική αίσθηση ασφάλειας. Με πολύπλευρη υποστήριξη, με φιλοξενία και παροχή ανέσεων σε ασθενείς και συνοδούς σε πολυτελείς κτιριακές υποδομές. Με άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό και τον αρτιότερο τεχνολογικά εξοπλισμό. Με σεβασμό στο περιβάλλον μέσω του σχεδίου Green Dialysis και την υιοθέτηση μέτρων και πρακτικών με στόχο την επίτευξη των χαμηλότερων δυνατών περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

Με πάνω από 1,700,000 αιμοκαθάρσεις, 19,000 νεφροπαθείς, πάνω από 9,000 αιμοκαθαιρόμενους ξένους τουρίστες.

20 χρόνια μετά συνεχίζουμε με την ίδια πίστη στο ίδιο όραμα, την ίδια αφοσίωση στην ανθρώπινη ζωή.

20 χρόνια, εσείς και εμείς συνεχίζουμε μαζί. Σας ευχαριστούμε.  

 Web: https://www.mesogeios.gr/   Email: [email protected]

20 χρόνια Νεφρολογικά Κέντρα mesogeios, 20 χρόνια Φροντίδα για τη Ζωή - Γνωρίστε τα ένα VIDEO 3
Η νέα μονάδα κόσμημα στο Χαϊδάρι.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button