ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

3 Καλαματιανοί, 2 ληστείες σε 4 ώρες στο Χαϊδάρι

“Εκδρομή Σαββατοκύριακου” στην Αθήνα έκαναν τρεις Καλαματιανοί κακοποιοί και τη συνδύασαν με δύο ληστείες σε ένα τετράωρο στο Χαϊδάρι, όπου και συνελήφθησαν.

Η τριάδα, δύο Έλληνες και ένας Αλβανός, -19, 22 και 25 ετών- κάτοικοι Καλαμάτας, στις 10 μμ του Σαββάτου 11/3 μπήκαν στο ζαχαροπλαστείο “Σοκολάτα”, στην Αγ. Στρατοπέδου, φωνάζοντας “ληστεία”. Η κυρία που ήταν υπεύθυνη του καταστήματος τρομοκρατημένη τους έδωσε ό,τι υπήρχε στο ταμείο, περίπου 2.500 ευρώ.

Το ίδιο ακριβώς έκαναν στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής, στο κατάστημα “Γρηγόρης” επί της Λ. Αθηνών, όπου επίσης εργαζόταν μία υπάλληλος. Την ανάγκασαν να τους δώσει περίπου 800 ευρώ.

Όμως στην Αστυνομία “χτύπησε συναγερμός” αμέσως και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που έσπευσαν εντόπισαν τους τρεις δράστες στην οδό Κορυτσάς, πίσω από τον “Γρηγόρη”. Είχαν πετάξει τις κουκούλες, αλλά από τις περιγραφές τους θεώρησαν ύποπτους, τους συνέλαβαν, και τους οδήγησαν στο ΑΤ Χαϊδαρίου. Πέρασαν τη νύχτα στο κρατητήριο και την επόμενη μέρα οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφάλειας Χαϊδαρίου, όπου σχηματίστηκε δικογραφία. Ο εισαγγελέας τους παρέπεμψε στον ανακριτή.

Ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button