ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Γιάννης Μητσάκος: Μαζί με αυτούς που έχουν όραμα για την πόλη

γράφει ο Γιάννης Μητσάκος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος “Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου  – Θοδωρής Σπηλιόπουλος”

Έχω γεννηθεί κι έχω μεγαλώσει στο Χαϊδάρι. Το πρόλαβα με χώμα στους περιφερειακούς δρόμους και αλάνες στις γειτονιές. Το είδα να μεγαλώνει με δημάρχους πολλούς και διαφορετικούς. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να το δω, όπως ονειρεύτηκα. Ένα Χαϊδάρι σύγχρονο από τη μια του πλευρά και με σεβασμό στην ιστορία του, από την άλλη του πλευρά.

Οι ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ κι ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος νομίζω ότι εκπέμπουν αυτό το όραμα. Στέκονται με ισορροπία στο καθημερινό, αλλά και στο μεγάλο, δείχνουν το ίδιο ενδιαφέρον για τον κάδο της γειτονιάς, αλλά και για την αποκατάσταση της παραλίας του Σκαραμαγκά.

Είμαστε μαζί μια ομάδα έντιμων ανθρώπων που θέλουμε να προσφέρουμε στην πόλη, ο καθένας από το δικό του μετερίζι, χωρίς να περιμένουμε προσωπικά οφέλη, από αυτή μας την ενασχόληση.

Είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε σελίδα στο Δήμο και να χαράξουμε μια νέα πορεία για το μέλλον.

Γιάννης Μητσάκος, βιογραφικό

Ο Γιάννης Μητσάκος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χαϊδάρι. Είναι 57 ετών, παντρεμένος και πατέρας 2 αγοριών. Είναι εργαζόμενος στο Ψ.Ν.Α Αττικής, συμμετέχοντας ενεργά στους αγώνες των εργαζομένων κατά της πολιτικής του μνημονίου. Συμμετέχει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, διότι θεωρεί ότι ο συνδυασμός ΠΣΔ, είναι ο μόνος έντιμος, αξιόπιστος και ικανός συνδυασμός για την επίλυση των προβλημάτων της πόλης μας.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button